«

»

aug 11

Vi bjuder in till frukost- POWERDAY

Kickstarta hösten med ett smakprov på vad POWERDAY innebär. Andreas Jonsson och Annamia Fast bjuder in till frukost på N.E.O i hjärtat av Jönköping fredag 11 oktober kl 08.00

Vill du som företagare vara med och stötta arbetet mot mobbning?

Nu kan du som företagare kombinera er kickoff och ledarskapsutveckling samtidigt som ni är med och stöttar vårt arbete med SUPERMANPROJEKTET – Mobbning, Självkänsla och Attityd.

Kom till vårt kostnadsfria frukostseminarium  på restaurang N.E.O. i Jönköping och få mer information om POWERDAY. 

Begränsat antal platser, anmäl dig idag!

Glöm allt du tror att du vet om attityd. Nollställ dina sinnen och förbered dig för att se på din värld från ett helt nytt perspektiv. Vi kallar det för POWERDAY eftersom vår förhoppning är att vi inte bara ska ge ett intryck. Vi ska göra avtryck.

– Vill du se andra resultat?

– Vill du få det att hända?

– Hur får Du andra att skapa resultat?

Vi får inte det vi vill ha, vi får det vi är och vi är det vi gör. Vi vet att vi ska tänka positivt och varför. Vi vet vad vi ska göra och vi vet också vad vi borde göra men får vi ihop detta till action?

Under POWERDAY kommer du få insikt om hur du lär dig att styra situationer, skapa förändring och öka din framgång genom att ändra din attityd och inställning.

Anmäl dig genom att KLICKA HÄR

Skärmavbild 2013-07-24 kl. 18.32.02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>