«

»

Apr 22

The Fooo!

Ikväll står The Fooo på scenen för första gången som band. Inte under vilka förhållanden som helst, utan som förband till Justin Bieber. Drygt 45 000 Bieber fans kommer att få se killarnas första framträdanden. Gruppen består av Felix Sandman, Omar Rudberg, Oscar Molander & Oscar Enestad. Gruppen är alldeles ny och blev sedda via youtube av Biebers manager. Frågan kom upp om de ville vara förband och gissa om de nu fått jobba och öva hårt:)!

Självklart är jag MYCKET glad för din skull Omar Rudberg, detta är få förunnat att få uppleva något liknande. Jag är övertygad om att Omar kommer att njuta varje sekund där uppe på scenen och glänsa som den stjärna han är.

Följ nu bandet på deras facebooksida som i skrivande stund har drygt 300 gillare. Jag gissar att detta kommer att öka i rasande fart. Så häng med från början!

Kl 6.45 imorgon 23/4 kan ni se The Fooo i Nyhetsmorgon på Tv 4.

The Fooo

The Fooo

Läs mer om Omar Rudberg i mina tidigare inlägg ( här är några):

http://www.annamia.se/en-glad-tjej-fick-sin-onskan-uppfylld-omar-rudberg-tar-hand-om-sina-fans/

http://www.annamia.se/bilder-fran-finalen-av-popkorn-2011/ 

http://www.annamia.se/eric-saade-och-omar-ovar-infor-kristallengalan/

The Fooo official: http://www.facebook.com/thefooo/info

1 kommentar

  1. kajin

    Hej puss ♡ ♡ The fooo
    Jeg felix

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>