«

»

sep 22

Tack ToppHälsa för en riktigt härlig dag i Hagaparken!

Tack alla löpare, mini ToppLoppare, ToppHälsa, Stockholm Marathongruppen, sponsorer, Doreen och Tess och Skyscraper och Felicia Vårnäs för ett toppenlopp och en riktig folkfest trots lite sämre väder. Det gjorde vi bra! Ser en massa härliga kommentarer på ToppLoppets FB sida och jag gläds åt att de verkligen lyckats med målet- att skapa ett upplevelselopp där det ska vara riktigt roligt och peppande att springa de 5 eller 10 km man valt. ToppHälsa tjejerna är ett riktigt härligt gäng! Stort tack till er! Det kommer säkert en massa bilder på FB sidan inom kort:)

Felicia Vårnäs och Annamia Fast

Jag är glad att Anna De Geer generalsekreterare för World Childhood Foundation fanns på plats och delade med sig av deras engagemang att barn ska få vara barn och jag hoppas ni ALLA vill köpa Childhood armbandet , läs mer om detta här.

Jag vill också säga stort tack igen till Röhnisch som har gett mig en hel garderob med fina träningskläder, mycket tacksam! Hörde också att anti shake byxan nästan var slut överallt och jag är INTE förvånad:)!

 

Dagens outfit från Röhnisch

Måste såklart bjuda på lite bilder från dagen, men också ett par videoklipp:) Doreen och Tess Merkel hade hand om uppvärmningen på Mini ToppLoppet , där sjöng också Felicia. Senare under målgången tog hon och Skyscraper emot löparna vid målområdet.

Felicia värmer upp Mini ToppLopparna

Tess och Doreen

Mer uppvärmning:)TACK IGEN ALLA SOM KOM OCH FÖRGYLLDE DAGEN I HAGAPARKEN IDAG! Hoppas vi ses nästa år!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>