«

Jan 01

Tack 2014! Mitt år i bilder.

När det nu är dags att blicka tillbaka på året som gått känner jag igen en stark känsla av tacksamhet. Främst inför alla underbara människor som finns i mitt liv. Vänner, kollegor, familj, samarbetspartners och kunder. Det är ni alla som tror på det jag gör och låter mig leva mina drömmar.

2013 var startåret för Stage Academy och vi fick ett riktigt varmt mottagande och en fin start. 2014 har vi växt mycket fort, självklart med många utmaningar och mycket hårt jobb. Teamet har blivit starkare och starkare medan vi kommit igenom växtverken och utökat verksamheten steg för steg. Jag har valt att publicera denna krönika idag då vi igår publicerade Stage Academy´s 2014 i bilder. Den hittar ni här. 

Det är med stora förväntningar vi tar oss an 2015. Jag ser så fram emot detta år och är övertygad om att det vi jobbat för under 2014 gett oss en ännu starkare grund att bygga vidare på.

Men inledningen på 2014 var det relativt lugnt för Stage Academy. Jag och min Powerday kollega Andreas Jonsson levererade utbildningar inom kommunikation i januari. Läs mer om oss på Powerday.se.

annamiapowerday

2014annamiajanuaripowerdayDessvärre startade mitt år också med en längre sjukdomsperiod. Många envisa infektioner som inte ville ge med sig med många kurer antibiotika som följd.

2014annamiajanuarisjukDet blev en period utan träning vilket jag inte är van vid. Mycket jobb blev lidande och dessutom var det dags för flytt! Med hjälp av min barndomsvän Nina löste sig också flytten och den 1 februari flyttade jag över 25 mil. Ett väl genomtänkt beslut som har kommit att visa sig vara bland det bästa jag gjort:)

2014annamiafebruarihusetNärheten till naturen och storstaden på en och samma gång. Här ett par av de första bilderna på ny mark.

2014annamiafebruarihemmanatur

annamiamars

Det blev en hel del tid hemma i februari med fix i nya hemmet och planering inför utbildningar och Stage Academy uppdrag. Vi gjorde auditions och showcase med Stage Academy och en del scenprogram, bland annat under Melodifestivalen. I mars och april var jag några vändor till Ljusdal, återigen med kommunikation som budskap under ledarskapsutbildningar.

2014annamiaaprilljusdal2

2014annamiaaprilljusdal

En av många tågresor under 2014.

April och maj var två intensiva månader med Stage Academy Camp #3, vår tredje artistutbildning med Stage Academy, det nya loppet Womens Health halfmarathon och ledarskapsutbildning. Dessutom arrangerade vi med Stage Academy bland annat våryran i Nässjö och jag var konferencier på bland annat Sundsvalls vårmässa där Stage Academy också stod för artistbokningarna.

2014annamiaemmasommar

Stage Academy Camp #3 Foto: Jennie Staaf

2014aprilcamp3

2014aprilvårmässaalbin

Sundsvalls vårmässa. Här Albin Palmgren på scenen.

Ett nytt lopp!

2014annamiaaprilwomenshealth

Det blev en tidig årspremiär som speaker då loppet Womens Health halfmarathon drog igång säsongen i april.

Redan i maj var det dags för vår fjärde artistutbildning, Stage Academy Camp Special Edition i Nässjö!

2014annamiamajspecialedcamp

Alla deltagare i Stage Academy Camp Special Edition Nässjö. Deltagarna fick uppträda med liveband på coverfestivalen i Nässjö och blev coachade av Nanne Grönvall.

I Maj var det dags för Skärholmsloppet där Stage Academy stod för scenprogram både inne i centrumet och på torget. Här fick Micke min grymma kollega ta hand om speakerdelen inne i centrum då jag hade full rulle med programmet på torget med våra artister samt flera event och scen inne i centrumet med bland annat barnaktiviteter och gästartister. Skyscraper, Tilda Anvemyr, Claudia Marzec och Ambition 17 gästade med bravur.

annamiaskhlmloppet

Annamia med Claudia som värmde upp Skärholmstorget inför Ison och Fille.

annamiaskhlmloppetsky

Skyscraper på SkärholmsIoppet.

I maj var det också återigen dags för Stockholm Marathon. Mina grymma speaker kollegor Micke Dahl och Lalle Broberg som jag nu gjort många marathon med.

2014annamiamajmarathon

Och min fina vän som alltid finns med på Stadion!

2014annamiamajmarathonbästavänFörsta året vi sågs var han bara några månader och väldigt mycket mindre. Men han växer och växer minsann. Vi går här igenom att det är bäst att vara snäll när man är stor. I väntan på löparna som snart ska springa in på Stockholm Stadion.

2014annamiamajhemmaträdgården

I maj svänger vädret snabbt. Från ett kyligt Stockholm Marathon till en härlig sommardag hemma på gården. Ebba Knutsson på besök för ett träningspass med killarna i Skyscraper.

Och på tal om Skyscraper:) Det har jobbats hårt med killarna under året. De har fått en mängd scener att stå på men också mycket träning av mina kollegor i studion och på Danderydsgården. Under sommaren gjorde de en stor intervju för Täby Danderyd Magasin efter deras medverkan i Lilla Melodifestivalen.

sky

14sommarskymagasin

Se fler av bilderna från reportaget här  

Jag utforskar mina nya marker och hittar det perfekta utegymmet. Här har jag hängt en del under vår, sommar och höst.

2014annamiajunisommarträningute

2014annamiasommarhus

Trivs så otroligt bra i huset och är så nöjd med att kunna komma hem på kvällarna då jag oftast jobbar i Stockholm. Denna bild är från nationaldagen och det är ganska sen timme när jag kom hem men solen sken.

Nationaldagen var annars en välfylld dag. Jag startade i Åkersberga medan Micke var på Djursholm. I Åkersberga levererade Stage Academy Showcase Albin Palmgren och Charlie och Nicole. Vi hade också med oss Robin Stjernberg. Djursholm fick Artist 2015 och vi avslutade på Golfängarna Sundbyberg inför 30 000 besökare med Albin, Ambition 17 och Yohio.

annamiajuninationaldagen

annamia6juni

Golfängarna Sundbyberg- Sommarens största publik.

Dessutom  samma dag! SKYSCRAPER i Lilla Melodifestivalen på Gröna Lund!

2014juninationaldagenskymello

Sommaren har varit alldeles underbar! Mycket jobb och många stopp med Stage Academy Artist 2014, en hel del speaker uppdrag men också en del lugnare dagar med mycket besök av familj och nära vänner i nya hemmet. Självklart har jag hängt en hel del med min bästa granne, kollega och vän Nelly.

annamiasommarnelly

Jag fick det fina uppdraget att hjälpa Jonas Colting iväg på hans simtur mellan Stockholm och Göteborg. En välgörenhetsutmaning för att samla in pengar till Wateraid.

2014annamialulicolting2

 

2014annamiajulicolting

Simturen på 600 km avslutades i Göteborg och jag var såklart på plats för att ta emot Jonas där. det var också pressen som uppmärksammade Sverigesimmet på ett mycket bra sätt.

2014annamiajulidreamdays

I juli besökte jag Michel Issa´s Kenoro Camp. Michel anordnar tillsammans med Johannes Hansen till vänster Dream Days, ett läger för unga entreprenörer. För andra året i rad fick jag äran att föreläsa för dessa unga drivna människor om att följa sina drömmar. På bilden ser ni också Cecilia Tuvesson som även hon var föreläsare på denna camp. Cecilia har jag senare under året kommit väldigt nära genom World Aid Active som jag kommer berätta mer om längre ned på sidan:)

2014annamiaaugpaushedemoranatur

En tidig sommarmorgon i Hedemora. Här på en runda innan dagens program med Stage Academy Artist 2014 på familjedagar i Hedemora.

2014annamianoliaPå scenen på Stora Nolia i Piteå. En norrlandsresa måste man få in minsann! Härliga Norrland bjöd på sol:)

Augusti bjöd också på Midnattsloppet. Ett nytt och mycket angenämt speakeruppdrag.

2014annamiaaugmidnattsloppet

Lilla DN Galan i augusti.

2014auglilladn4

2014annamialilladn

14auglilladn

Och i augusti hann vi med en del inomhuscentrum också! SKHLM och Mirum Galleria på bilden nedan.

2014annamiaemeliekaraokesmmmAnnamia och Emelie Wåhlin.

2014annamiaskymirumSkyscraper gästade på Mirum.

annamiamedsky

I början av september var det dags för två stora speakeruppdrag. Premiär för mig på Ö till Ö loppet. Ett riktigt kraftprov för de modiga hjältar som ger sig iväg på hav och land.

Rapparen Petter var en av de tuffa som tog sig i mål. Med sin lagkamrat Jojje. Det firades med champagne vid målgången.

Senare under året spelade jag även in tv program för Ötillö. Roligt med nya och spännande uppdrag!

2014annamiaseptemberotillo

Så tjejmilen. Ett av årets höjdpunkter:) Då skaffade jag detta fina armband för att stötta PLAN och deras jobb för flickors rättigheter.

annamiasepttjejmilenDenna dag var lite ruggig och jag blev lite sjuk lagom till födelsedagen MEN som tur är har man så fina vänner som vet precis vad man önskar sig. JAG ÄLSKAR BLOMMOR. Tack Nina.

2014annamiaseptemberfödelsedagninapresent

Det var nu mitten av September och dags för riksfinal av Stage Academy Artist 2014! PUMA LÖPLABBET fixade fina kläder till mig. Tack!

2014annamiafit

2014annamiaseptartistfinal

14septartistklaralisaPå bilden ovan Klara Kärrman som vann årets upplaga av Artist 2014. På plats fanns Lisa Ajax för att heja på Klara. Klara har nu medverkat på alla fredagsfinaler för att heja fram Lisa som vinnare av IDOL 2014! STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!

Mer om finalen i Kungsträdgården i samband med DN Stockholm Halvmarathon. 

En hel del mode under 2014. Jag arrangerar och deltar i olika mode event under året. På bilden nedan var jag konferencier på Fashion Night i Stockholm. Jag har varit i Sundsvall ett par gånger för mode och vi gjorde den stora modehelgen på SKHLM i September. Alltid lika roligt!

14septfashionnight

LCHF snack under Fashion Night med Katrin Zytomierska 14septmodeskhlm

Modeshow på SKHLM

I September var jag också på Erikslund i Västerås för lite konferencier uppdrag. Där träffade jag på dessa favoriter. George Shaid och Ludvig Keijser. De växer!

annamiasept21erikslund

Samma helg var det återigen speakeruppdrag på ToppLoppet i Hagaparken. Stage Academy fanns med och vi hade utöver min speakerdel hand om två scener med underhållning längs banan.

Många lopp blir det, och det allra lerigaste är Tjurruset i oktober. Denna gång i Södertälje i två dagar.

annamiaokttjurruset

I oktober var det återigen dags för camp. Stage Academy Camp #4.

14oktcamppersonalOj vilken camp det blev! Vi ser så fram emot att jobba vidare med flera av dessa otroligt duktiga deltagare! Läs mer om campen här. 

Höstlovshäng på SKHLM

2014annamiaoktskhlm

Karaoke World Championship

2014annamiaoktkaraokesmRolle och Annamia sitter i juryn inför Karaoke VM Tele 2 Arena november 2014

I november var det äntligen dags för Musikschlaget igen! Ett av årets absoluta höjdpunkter med ren musikglädje! Detta året var fjärde gången för mig men äntligen första gången för min kompetenta proffskollega Rasmus. Tillsammans fick vi vara med om ännu en succé för Musikschlaget. Programmet livesänds på nätet och kan ses i efterhand här. 

musikschlaget

WORLD AID ACTIVE

I början av hösten 2014 fick jag frågan att sitta med i styrelsen för välgörenhetsorganisationen World Aid Active. Grundaren Michel Issa som jag fått förmånen att lära känna under bland annat Dream Days är en stor förebild och fantastisk människa med hjärtat på rätt ställe. Då jag under en längre tid haft längtan om att få bidra med mer genom det jag gör tackade jag självfallet ja. Ett stort pådrag inleddes i oktober inför en gala som vi skulle genomföra redan i november. Mina kunskaper och mitt nätverk kom till stor användning under galan och självklart involverades Stage Academy i detta vilket jag är mycket glad för. Våra underbara medarbetare och artister fanns med i scenprogrammet under galan den 24e november på Eric Ericsonhallen i Stockholm. En av de finaste konsertlokalerna som finns. Men de visade också på ett stort engagemang genom att hjälpa till både inför och under galan. Ett extra stort tack till Nelly Ebert som både pärlande armband inför galan och som fanns med på galan och skötte med serveringen av mat till de drygt 300 gästerna!

Se bilder från galan här!

2014annamiaoktobervolontärerVolontärträff med World Aid Actives eldsjälar inför galan.

2014annamianovgalaEric Ericsonhallen 24 november 2014

Vi fick in en stor summa pengar till våra drabbade medmänniskor i Syrien och Irak. Michel Issa åkte efter galan ned till Syrien för att hjälpa på plats. Här köpte han bland annat mjölkpulver till en mängd människor. Vi samlade också in varma kläder och fyllde tre containrar med filtar och kläder.

2014annamiadecklädinsamlingwaaInsamling i Norsborg i december 2014

Med World Aid Active känns mitt liv ännu mer komplett. Att kunna bidra och göra skillnad i ett mer globalt perspektiv är något jag länge önskat. Tack till vår underbara styrelse som gör detta möjligt för mig. Tack för ert otroliga engagemang och denna nya fina vänskap. Jag ser verkligen fram emot 2015 och alla våra insatser. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

2014annamiadecgalaallaStyrelsen World Aid Active pustar ut med Kungen Daniel efter galan som blev en succé. World Aid Active läs mer här. 

Jag hann också med en välgörenhetsgala för BARNCANCERFONDEN i december. Sannah Johansson arrangerade galan i Växjö. Tack Sannah för att jag fick vara med och bidra!

2014annamiadecgalaÅret avslutades igen på SKHLM:) Här fanns jag med Lucia och paketinslagning till dagen före julafton. På julafton åkte jag till Linköping några dagar men är nu åter hemma där jag precis firat in det nya året med mina finaste vänner.

annamiadecgottnyttårTack för att ni finns i mitt liv!

2015 kommer att bli magiskt! Det finns så mycket att se fram emot och imorgon startar vi Stage Academy Songwriting Camp #1! På tisdag har vi öppet hus på Rytmus Nacka och ni är så varmt välkomna om ni vill höra mer om Stage Academy och allt som är på gång. Dessutom kommer ni att få se grymma uppträdanden av deltagarna med deras rykande färska egenskrivna låtar!

Jag hoppas vi ses någonstans i Sverige under 2015. Tack för att ni läser, peppar och stöttar. Jag är tacksam!

GOTT NYTT ÅR OCH MYCKET KÄRLEK TILL ER ALLA!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>