«

»

mar 02

Succépremiär för Allumstjärnan & Robin Stjernberg i final!

Idag är en fantastisk dag! Jag vet inte riktigt vart jag ska börja men jag är tacksam och stolt över att få vara en del av denna dag och det är helt galet vilka fina människor som finns omkring mig. Till en början Malin Rosén som också fyller år dagen till ära- stort grattis!

Jag är glad att så många röstat på Robin Stjernberg och att han nu är i final i melodifestivalen 2013. Så också David Lindgren som gjorde ett riktigt grymt framträdande på Schlagerfeber på Allum idag.

David Lindgren

David Lindgren

Jag vill också tacka alla talanger som tog chansen i Stage Academy´s öppna audition idag. Vad mycket talang vi fick se! Önskar att ni alla hade kunnat gå till final. Men juryn som bestod av bland annat Jennifer Johansson ( Min Stora Dag Stjärnan)  och Marie Jacobsson ( Ljuva Toner) gjorde ett mycket bra jobb när de plockade ut 8 finalister av alla sökande.

Bengt var äldst av de tävlande idag. Talanger mellan 7- 83 år tog chansen.

Bengt var äldst av de tävlande idag. Talanger mellan 7- 83 år tog chansen.

Jennifer Johansson bjöd också på ett riktigt bra framträdande som gäst i schlagershowen. För schlagershowen stod Ebba Knutsson, Alice Mattsson och Wiktoria Johansson.

Mycket glad att se så många bekanta ansikten och så många nya ansikten! Jag är imponerad över föräldrars och anhörigas engagemang och glädje. Det är också ni som gör showen- glöm inte det!

Jag vill också tacka Allum för att vi blev tillfrågade och att vi fick chansen att leverera. Utan er scen hade vi inte kunnat skapa detta för alla talanger. Ni får gärna gilla Allum skriva ett tack på deras facebook sida! www.facebook.com/allumkopcentrum

Se alla bilder från dagen på Stage Academy´s facebook sida! www.facebook.com/StageAcademySweden

 

Fler bilder kommer att laddas upp. Jag tror också att fler bilder kommer på Allum´s sida inom kort!

YouTube Preview Image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>