Stage Academy

Stage Academys mål är att hjälpa människor att våga uttrycka sig, både på scen och i andra sociala sammanhang. Vi ger människor verktygen för att våga träda fram, lyfta sig själva och sina drömmar.

Header-400x200px

Stage Academy är bland annat byggt på inspiration från de unga artister vi har mött under åren. Vi skapar scener för unga talanger för att de ska få fortsätta utvecklas.

Stage Academys medarbetare har en lång och bred erfarenhet av att stå både på och bakom scenen. Vi har medverkat och producerat turnéer, artistutbildningar samt rikstäckande evenemang. Med denna erfarenhet skapar vi årligen olika skräddarsydda event. Vi vill skapa resultat. Vi vill förändra och påverka. Av den anledningen levererar vi alltid det lilla extra.

Vi har även arbetat med att coacha artister, med mental träning och personlig utveckling.

I dag översköljs vi av budskap och omvärldens brus. Det är lätt att försvinna i mängden och det kan vara tufft att göra sin röst hörd.

Stage Academy tränar människor i att hitta rätt forum där de finner glädje och möjlighet att prestera. Vi vill inspirera och utmana till att våga och tror på att alla kan när lusten och viljan får träda fram. Genom vår samlade erfarenhet och kunskap vill vi vara ett forum för alla som bär på drömmen om att träda fram och synliggöra sig själva.

Stage Academys ledord i det dagliga arbetet och som också genomsyrar vår verksamhet är professionalitet, det personliga mötet och förberedelser. Detta ihop med engagemang och fokusering ger kvalitet.

Vi står på tre ben:  

  • Artistakademin
    Vars mål är att coacha, utbilda och skapa scener för unga talanger. Läs mer
  • Event
    Med en utbildad och erfaren projektledare inom musik- och eventbranschen och en konferencier som har gjort allt från Stockholm Marathon och DN-galan till TV-produktioner och centrum event har vi alla förutsättningar för att skapa ett lyckat event för alla typer av kunder. Läs mer
  • Coachning
    Vi vill stärka barn och ungdomar genom att ge dem verktyg för att öka sin självkänsla, förbättra sin kommunikation och våga träda fram. Detta jobbar vi med i grupp genom olika aktiviteter så som föreläsningar, workshops, utbildningar och andra aktiviteter.

Du kan komma till oss med din dröm så lovar vi att göra vad vi kan för att hjälpa dig med de första stegen mot drömmen, vare sig det gäller dig själv, ditt företag eller något helt annat.

Kontakta oss för mer info!

Besök hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>