«

»

Jun 28

Stage Academy växer!

Mitt i sommaren och det är i allra högsta grad dags för en händelseuppdatering. Under det senaste året har den mesta tiden gått åt till att bygga upp Stage Academy och det är fantastiskt roligt att se och höra all positiv feedback. Jag har även hunnit med en hel del konsultuppdrag inom ledarskap och personlig utveckling, både för Manuel Knight Academy samt mitt och Andreas Jonssons projekt Powerday. Jag har hållit föreläsningar, varit speaker på en hel del jobb och jobbat för andra eventbolag i olika produktioner. Men som sagt har förstås den mesta tiden lagts på utvecklingen av Stage Academy.

Stage Academy på Golfängarna Sundbyberg 6 juni.

Stage Academy på Golfängarna Sundbyberg 6 juni.

Till hösten arrangerar vi Stage Academy Camp #4! Vi har genomfört tre camper i grundversion. Flera Open Day camps, vilket innebär endags utbildningar. Vi har också gjort workshops och en Stage Academy Camp Special Edition med inriktning på att uppträda med liveband.

Stage Academy Camp #3 våren 2014

Stage Academy Camp #3 våren 2014

Stage Academy Camp Special Edition #1 Nässjö Hotell Högland med Nanne Grönvall som gäst coach.

Stage Academy Camp Special Edition #1 Nässjö Hotell Högland med Nanne Grönvall som gäst coach.

Vi kommer även att släppa platserna till vår låtskrivar camp alldeles snart- otroligt spännande!

Artisttävlingen Artist 2014 är igång och vi letar just nu efter fler gästartister till våra Stage Academy Showcase program. Efterfrågan börjar bli större på de gästartist upplägg vi presenterat vilket är fantastiskt, att vi kan leva vår vision att skapa fler scener för unga talanger!

Vi har skapat flera koncept och scener i och med Stage Academy Showcase och vi är såklart extra stolta över dessa unga killar som gjort stor succé på scenerna sedan de sattes ihop på Stage Academy Camp #2 för några månader sedan. Skyscraper medverkade den 6 juni i Lilla Melodifestivalen med sin låt ”Här är vi nu”. Låten placerade sig på en 2a plats på Itunes listan dagen efter den släpptes!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>