«

»

okt 20

Stage Academy Camp #2 – sammanfattningen

Idag nyper jag mig i armen igen. Jag är så otroligt lycklig att på riktigt kunna säga att jag lever min dröm. Tänk att jag får inspirera människor att följa sina drömmar och tänk att få se resultatet med egna ögon, tillsammans med det absolut bästa teamet man någonsin kan önska sig. De människor som finns runt mig med Stage Academy är alla där av samma anledning, med samma brinnande intresse att se människor utvecklas. Vi gör skillnad, och får människor att träda fram. Våra deltagare på Stage Academy Camp#2 har idag levererat framträdanden i världsklass. Jag tror inte att någon på plats på slutuppträdandena idag inte blev berörda av deltagarnas leverans.

Våra fantastiska sång och stageing coacher Amanda och Robert ska verkligen hyllas. Det ska också Roland, Micke och Malin. Tillsammans med deltagarna vill jag säga att vi verkligen gjort ett otroligt lyckat camp.

George Shaid besökte oss igår och ett bättre artistbesök hade jag aldrig kunnat önska. George är en av de finaste människorna jag känner och de frågor han besvarade förstärkte allt vi pratat om under lektionerna och mer därtill. George delade med sig av sina erfarenheter från IDOL 2013 vilket var mycket givande för oss alla. Men George talade också om sina mot och medgångar, tankar kring artisteri och kärleken till musiken.

Peo Thyren talade om hur det varit att leva i musikbranschen i många år. Från tonårshysteri med sitt artisteri till storhetsvansinne, musikglädje och de många vägar man kan välja för att kunna utvecklas inom det man brinner för.

Idag var det premiär för den första föräldrapanelen. Stort tack till Jenny som är studievägledare ( Rytmus) , Peo Thyren, Roland och vår underbara moderator Sonja Björk Ebert. Extra stort tack till Agnetha Larsson – artistmamman som verkligen vet vad hon talar om! Som mamma till Zara Larsson fanns det många frågor som besvarades med en ödmjuk ärlighet. Tack!

Tack till alla föräldrar för att ni kom och uppfyllde en av mina drömmar med föräldrapanelen! Tacksam!

Framförallt tack till alla deltagare på Stage Academy Camp #2! Utan er skulle jag inte få leva min dröm.

Mer om campen och föräldrapanelen kommer i början av veckan. Nu har vi städat på Danderydsgården och vi är tillbaka för att slutföra städning på Drakudden.

Det blir en lång natt- men det har vi fyllt på för nu, det kan jag lova. Tack för all energi vi får av er alla!

SAC22 SAC19 SAC18 SAC17 SAC15 SAC12 SAC11 SAC5 SAC4

1 kommentar

  1. Maria Broberg

    Blir så himla glad av att läsa det här (och samtidigt jätteledsen för att jag inte själv kunde ta del av det)
    Ni är så fantastiska hela gänget!

    PUSSS

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>