«

»

Maj 21

Riktig CHILI!! Mums:)

Vilken underbar värme vi fick idag! Som jag har längtat! Det blev en del pauser ute idag för det var ganska svårt att hålla sig inomhus:) Nu sitter jag ute och skriver på terassen här på Mornington Hotell. Härligt!

Efter jobbet blev det ett tufft pass på Mornington Health Club.  Här trivs jag bra! Ganska litet men välutrustat och en del annorlunda maskiner och tillbehör att variera sig med. Toppen!

Men det bästa! Riktig Chili! Underbart! Väldans starkt. Men mört nötkött som smälte i munnen- mums!

Imorgon ska jag göra ett besök på vackra Barkarby Gård. Det ser jag fram emot! Kram på er alla!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>