«

»

Okt 04

Powerday- utbildningar & seminarium om inställning & attityd.

Kort presenterat är POWERDAY två uppskattade föreläsare som slagit ihop sina påsar och nu erbjuder ett helhetskoncept på seminarier och utbildningsdagar förindivider, företag och organisationer. Allt vi gör handlar om inställning, förändring och hållbart resultat.

POWERDAY är ett utbildningskoncept som Annamia Fast och Andreas Jonsson lanserade 2013. Ofta, om inte alltid så handlar det inte om endags möten, trots att namnet möjligtvis antyder på det. Vi tror nämligen inte på en ”quick-fix”. Vi kallar det för POWERDAY eftersom du inte bara ska inte få ett intryck. Tillsammans ska vi göra avtryck.

Glöm allt du tror att du vet om attityd. Nollställ dina sinnen och förbered dig för att se på din värld från ett helt nytt perspektiv.

III  Vill du se andra resultat?
III  Vill du få det att hända?
III  Hur får Du andra att skapa resultat?

Vi får inte det vi vill ha, vi får det vi är och vi är det vi gör. Vi vet att vi ska tänka positivt och varför.Vi vet vad vi ska göra och vi vet också vad vi borde göra men får vi ihop detta till action?

Genom konceptet POWERDAY kommer du få insikt om hur du lär dig att styra situationer, skapa förändring och öka din framgång genom att ändra din attityd och inställning. – Är det dina problem är problemen, eller är det din attityd som du väljer att se på problemen med som är ditt verkliga problem?

POWERDAY genomsyras av konkreta tips som får dig att utvecklas, våga se större och nå högre resultat. Hitta din rätta potential. Läs mer om våra tjänster här.

powerday

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>