Om Annamia

”Annamia är ett verbalt krutpaket som med hög kompetens, engagemang, fokus och glädje kan fånga publiken och människor i alla sammanhang.Med personlig värme och coaching får hon enskilda individer att prestera/leverera över sin förmåga vilket är en egenskap som är av yttersta vikt i publika sammanhang. Annamia är kompetent, har lätt för att samarbeta, är lyhörd och otroligt viljestark. Hon är en Idé/uppfinningsrik/entreprenör. När Annamia arbetar med projekt så gör hon det med hjärtat.”

 

Annamia Fast är konferencier, speaker,  programledare, föreläsare, artistcoach samt koordinator,  koreograf, projektledare och motivator.  På Annamias CV finns bland annat GE-galan, DN-galan, Stockholm Marathon, Musikschlaget och olika turnéproduktioner. Hon har jobbat som sportjournalist och koordinerat många olika event men huvudsakligen är hon konferencier, programledare och inspiratör, på en mängd olika scener. Annamia driver Stage Academy. En artistakademi för morgondagens entreprenörer inom musikbranschen.

 Annamia är uppvuxen på scenen och startade vid 12 års ålder en dansskola. Sedan dess är hennes mission att inspirera och peppa människor att följa sina drömmar.

Annamia är också konsult inom organisations och ledarskapsutveckling med fokus på prestation.

Annamia omvandlar människors drömmar till action och verklighet.

”När du kan plocka fram viljan och möjligheterna hos andra, kan du hjälpa dem att uppnå sina drömmar.”

”När du får andra att följa sina drömmar, kommer de också att följa dig.”

När Annamia föreläser delar hon med sig av sin resa och avslöjar vilka verktyg hon använder för att få med sig och påverka andra.

Annamia pratar också om drivkraft och vad som kan hända om vi inte följer vårt hjärta.

 

”Jag älskar mitt jobb och alla fantastiska människor jag genom detta får möta. Jag skulle inte heller kunna tänka mig ett liv utan att få stå på scenen. Detta är något jag får göra hela tiden och att leda alla dessa program samt att få inspirera andra passar mig utmärkt! Jag reser mycket inom mitt jobb vilket jag inte heller vill byta bort. Möten med nya människor inspirerar mig och jag upplever att jag utvecklas som människa genom dem. Den fritid som ibland infinner sig spenderar jag med vänner och familj. Jag har många fantastiska vänner omkring mig. Mitt rörelsebehov är stort och jag tränar mycket både på gym och i skogen. Träningen är en del av mig och utan kroppsarbete mår jag inte bra. Jag har också ett behov av att ständigt utvecklas. Jag vill lära mig så mycket som möjligt och ingen kunskap är för tung att bära! ” – Annamia Fast

Annamia Fast

Annamia har själv stått på scenen sedan 5-års ålder som både dansare, underhållare och artist. Som 12 åring startade hon egna danskurser för barn och anordnade många uppskattade dansuppvisningar. Som 15- åring ”upptäcktes” hon av Lasse Lingman som klassade henne som det största lokala sångfyndet på den dåvarande turnén på folkparker med Let´s Twist med bland annat Karl Martindahl, Anna Nordell och Evelina Olsén. Annamia har sedan dess jobbat med och för Lingman & Co i olika produktioner. Från att själv ha tävlat i talangtävlingarna, till att vara artist i olika grupper samt gästartist i bland annat Stjärnskott.
Annamia brinner för att stå på scenen och har sedan flera år tillbaka satsat på det hon älskar mest , att leda program som konferencier och programledare. Annamia vill leda med hjärtat och verkar genom sin stora erfarenhet också som en utmärkt coach och motivatör till unga kommande artister. Läs mer om Annamias historia med Lingman & Co på länken nedan som går till Lasse Lingmans blogg.
Annamia jobbar även för Manuel Knight Academy.
Vidare är Annamia utbildad NLP- Practitioner, Motivatör och Alkohol & Drogterapeut med kognitiv inriktning. Hon har vid sidan om eventdelen jobbat med samtalsterapi och gruppterapi, framförallt med ungdomar. Hon har jobbat som verksamhetschef på behandlingshem  för missbrukare och inom nöjes och event branschen.
Läs mer:

Programledare/konferencier

”Du har en förmåga att dra till dig människor med din alldeles perfekta tv/radioröst som du på ett väldigt proffsigt sätt använder i vilka sammanhang som helst. Du är lika bra oavsett om det är 5 personer eller 1000 personer i din publik. Vuxna som barn så lockar du alla till dig ”bara” genom att …

Visa sida »

Speaker/voiceover

Annamia har stor erfarenhet av att använda rösten i många olika typer av sammanhang. Som speaker har Annamia bland annat gjort DN-Galan, Ge-Galan, Stockholm Marathon, Tjejmilen, Folksam GP, Stora fotbollsfesten mm Annamia gör också radioreklam, voiceover, inläsningar, informationsfilmer mm OM ANNAMIA Boka eller skicka förfrågan

Visa sida »

Lingman&Co

Referenser

Jag är otroligt tacksam för alla fina ord jag fått som referenser och delar gärna med mig av dessa. Det är med stor ödmjukhet en fantastisk känsla att få inspirera er på detta sätt.   ”Hej Annamia!
 Du har ju funnits med sedan Ninas allra första tävling och alltid kunnat förena ett personligt bemötande med …

Visa sida »

Schlagerkväll Kfem

Bilder/video

Detta är ett äldre bildarkiv, för nya bilder vänligen se  Annamias facebooksidor Annamia Fast https://www.facebook.com/annamia.fast Stage Academy https://www.facebook.com/StageAcademySweden Intervju med EMD under Noradagarna 2010   Next Big Thing NORA Next Big Thing framträdande med Neo & Linda Pritchard Intervju med Johan Örjansson i Helsingborg Next Big Thing i Filipstad

Visa sida »