«

»

Dec 31

Nyårskrönikan! Här är mitt 2012- i bilder! Gott Nytt År!

2012 har varit ett riktigt händelsefullt år! Många förändringar, både på gott och ont. Sammanfattningsvis ett mestadels bra år och nu ser jag fram emot ett nytt år som kommer bli helt fantastiskt! Välkommen 2013!

Som förra året bjuder jag här på en bild kavalkad då bilder många gånger säger mer än ord!

2012

Bild tagen av min syster Andréa

Året startade med utbildning från den 2e januari. Numera kan jag även titulera mig NLP Practitioner. Neurolingvistisk programmering som förkortningen NLP står för är en beteende-psykologisk modell som bygger på studier av skickliga professionella kommunikatörer och deras sätt att skapa förändring genom sin kommunikation. Denna utbildning gav mig väldigt mycket och jag är glad att jag investerade tid och pengar i den. Ett utmärkt sätt att starta året på.

nlp

 

I februari startade melodifestivalen och Schlagerstjärnan hölls runt om i Sverige under februari och mars.

Schlagerprogram på Globen Shopping inför Melodifestivalen 2012. Här med Youngblood.

Schlagerprogram på Globen Shopping inför Melodifestivalen 2012. Här med Youngblood.

Det blev några trevliga modevisningar under tidig vår. Här på Hageby Centrum med Modell för en dag.

Modell för en dag Hageby Centrum ( nu Mirum Galleria)

Modell för en dag Hageby Centrum ( nu Mirum Galleria)

Stjärnskotts turnén startade tidig vår och jag fick åka runt i den fina rosa Opel Zafiran. Den passade mig perfekt!

Opel Zafira

Opel Zafira

Lite fler bilder från Stjärnskott 2012!

Vårmässan Skellefteå med Youngblood ( härligt gäng som jag fick umgås med mycket under 2012! Saknar er!)

Vårmässan Skellefteå med Youngblood ( härligt gäng som jag fick umgås med mycket under 2012! Saknar er!)

Youngblood igen!

Youngblood igen!

2012vårstjärnskott

 

David Lindgren var med under hela sommaren på många turné stopp. Hoppas verkligen att det går riktigt bra för David i melodifestivalen 2013!

David Lindgren var med under hela sommaren på många turné stopp. Hoppas verkligen att det går riktigt bra för David i melodifestivalen 2013!

Annamia på en av sommarens scener en härlig sommardag 2012

Annamia på en av sommarens scener en härlig sommardag 2012

 

Mormor är en person jag gillar att hänga med och hon fick åka med på en tur till Stockholm för att träffa sin vän. Vi åt på Mc Donalds och det gillade mormor!

Mormor är en person jag gillar att hänga med och hon fick åka med på en tur till Stockholm för att träffa sin vän. Vi åt på Mc Donalds och det gillade mormor!

Under våren hölls Julias Camp. Då var Youngblood på besök och berättade om melodifestivalen och hur de sattes ihop som grupp. Återigen superhärliga killar som jag hoppas på att se mer av 2013.

Julias Camp

Julias Camp

 

Kvällsmys på Julias Camp

Kvällsmys på Julias Camp

Jag var konferencier på Kupolen Awards, en mycket trevlig tillställning på Kupolen i Borlänge.

Annamia på Kupolen Awards i Borlänge

Annamia på Kupolen Awards i Borlänge

Det har blivit en del träning såklart under året, något som jag verkligen gillar. Jag är stolt över att kunna sätta igång andra också:) Givetvis har Malin och Micke hängt på! Eller ja, Malin har hängt på hela tiden och är nu ett träningsproffs med både gymkort och många mil i benen. Micke han hänger på ibland så att säga. Återkommer i ämnet nästa år;)

2012gym

2012gym2Under sommaren fick jag också vara konferencier på Ekebo festivalen 2012. Vilken upplevelse! Detta var under ett av stoppen på Opel Big Fan Of Summer. Ängelholm. Lovisa Hector blev vinnaren av Sångmicken på festivalen och säkrade där med sin plats i Stjärnskott finalen.

2012ekebo3

Alexander Beyer, Annamia och Lovisa

Ekebofestivalen

Alexander, Lovisa och Johanna Deltin i dagsfinal på Ekebofestivalen och sångmicken 2012.

2012sommarekebo

Opel Big Fan Of Summer var sommarens turné och David Lindgren medverkade på de flesta stoppen. Det var provkörning, artister, stjärnskott deltävlingar, publiktävlingar och massa skoj!

opel

Jag har ju också varit i Åre med Opel där Eric Saade fick köra ett race med vinnaren i Faster Than Saade. Där bodde vi på fantastiska Copperhill.

Eric i Åre

Eric i Åre

Eric Saade får sin nya bil av Opel Sverige. På ExpoAuto i Sollentuna

Eric Saade får sin nya bil av Opel Sverige. På ExpoAuto i Sollentuna

Det har självklart blivit många lopp för mig som speaker under 2012. Dessvärre har vädret inte varit det bästa. Regn, regn, regn. På Stockholm Marathon var det riktigt kallt! Tur att det är så trevligt allafall! I år blev det Stockholm Marathon, Tjejmilen, Topp- loppet, I Form loppet, Tjurruset, Stockholm Halvmarathon och det kan hända att jag glömt något:)!

2012vårmarathonkallt

Regnigt på Tjejmilen 2012

Regnigt på Tjejmilen 2012

Topp Loppet tog jag med Felicia Vårnäs och Skyscraper med Joseph Milo och Charlie Ebert. De medverkade också på DN Stockholm Halvmarathon på scenprogrammet i Kungsträdgården. Då med förstärkning av Julie Yu och Andreas Weise.

Felicia, Charlie, Joseph, Julie och Andreas Weise

Felicia, Charlie, Joseph, Julie och Andreas Weise

2012dnsky 2012dnhalvmaraweise 2012dnhalv 2012dnflisan 2012dncharlie

Tillbaka till Stjärnskott och den stora finalen i Söderhamn i slutet av sommaren. Tillbaka på klassisk mark där Lasse Lingman startade tävlingen på 80-talet. Det kändes riktigt bra att finalen hölls i Söderhamn och det var en riktigt trevlig dag!

Finalisterna i Stjärnskott 2012! Lovisa Hector, Julie Yu och Wictoria Johansson. Vinnare Julie Yu!

Finalisterna i Stjärnskott 2012! Lovisa Hector, Julie Yu och Wictoria Johansson. Vinnare Julie Yu!

Ett kärt återförenande under sommaren var Robin Stjernberg! Äntligen fick vi ses igen! Robin kommer att medverka i Melodifestivalen 2013 och jag önskar och hoppas att det går riktigt bra. Låten ska vara kanon och med Robin som sångare kan det bara bli bra! Heja Robin!

Robin Stjernberg

Robin Stjernberg

Fixar för Robin i Borgholm

Fixar för Robin i Borgholm

Robin Borgholm på taket på Opel Zafira

Robin Borgholm på taket på Opel Zafira

 

Robin drog storpublik i Varberg

Robin drog storpublik i Varberg

Ni som känner mig vet att jag är bra på att lägga ifrån mig mikrofonen:) Här hittade jag den tillslut denna gång. Vart var vi nu? Jo Piteå! På Nolia mässan. Alltid lika trevligt:) Denna gång med Stjärnskott David Lindgren och Opel såklart!

2012varemicen2012nolia 2012nolia2

 Camp Lingman 2012 blev en succé igen. Stort tack till de fantastiska lärarna som gör att deltagarna utvecklas i en rasande fart. Erik Myrlund, Amanda Holmgren och vår koordinator Malin Rosén. Roligt att Lasse var på plats vid slutuppträdandena. Många tårar blev det. En känslosam tillställning med otrolig utveckling på deltagarna! Läs mer här! Det finns även fler inlägg på min blogg.

Camp Lingman 2012 på Drakudden med Andreas Weise som gäst. Många bra frågor från deltagarna och många bra svar från Andreas.

Camp Lingman 2012 på Drakudden med Andreas Weise som gäst. Många bra frågor från deltagarna och många bra svar från Andreas.

 

En riktigt trevlig kväll var Kulturnatten i Uppsala. På plats med Skyscraper.

Kulturnatt i Uppsala

Kulturnatt i Uppsala

Återigen fick jag äran att vara konferencier/ programledare på Musikschlaget 2012. Klicka på bilden för att se sändningen från programmet.

Musikschlaget 2013

Musikschlaget 2013

Människor som får mig att växa! Nya kollegor och nya utmaningar.

Jag har sedan slutet av sommar 2012 jobbat som konsult på Manuel Knight Academy.

Allt vi gör på Manuel Knight Academy handlar om att
skapa högpresterande ledare, lag och organisationer.
Vi tränar och utvecklar ledare och medarbetare i de teorier och
verktyg som krävs för att skapa en högpresterande framtid.
Vi vill inspirera dig till något bättre, att bli mer fokuserad och modigare.
Vi tror att du kan.
Vi tror att om du mår bra, så presterar du bra.
Vi vill dansa med dig, skratta med dig och ha kul på vägen.
Vi vill försäkra oss om att du presterar på hemmaplan och att du
implementerar teorierna och verktygen i din vardag.
Vi tror på att gå från ord till handling.
Vi tror på människor.
Vi tror på prestation.
2012academy
Många av våra utbildningar hålls på Hufvudsta Gård Mat och Nöje. En fantastisk plats med väldigt fin omgivning, underbar inredning och riktigt bra mat.
Kolla bara den fantastiska frukosten

Kolla bara den fantastiska frukosten

Julmarknad i Sundbyberg tillsammans med 3 små stora proffs! Felicia Vårnäs, Charlie Ebert och Evelina Johnson.

sberg1 2012sberg

2012sberg

Malin och Micke var självklart på plats. Jättemysig eftermiddag och kväll även om det var riktigt skönt att komma in i värmen efter några timmar ute i många minusgrader.

2011 startade med bröllop och 2012 avslutas med bröllop. Har just kommit hem från en mycket fint bröllop mellan Wasan & Therese.

Den otroligt vackra bruden med alla grabbar:) Tack för en underbar kväll!

Den otroligt vackra bruden med alla grabbar:) Tack för en underbar kväll!

 

2012 startade jag också min facebook sida som ni GÄRNA får gilla. Här kommer jag bomba en massa peppning, inspiration och motivation. Det är också på denna jag kommer att uppdatera allt som händer i nöjes och event svängen samt om alla unga artister som korsar min väg.

Jag vill nu ta tillfället i akt och tacka alla underbara människor som jag på olika sätt kommer i kontakt med. Jag tänker framförallt på alla föräldrar och deras barn som jag coachat eller på annat sätt varit i kontakt med under året. Den feedback jag får tillbaka från er är inte bara härlig att få utan den ger mig så otroligt mycket energi och vilja.

Tack också till er som läser mina texter, som delar vidare och kommenterar.

Jag är tacksam och lycklig över att kunna påverka, motivera och inspirera er och kommer fortsätta med detta så länge ni vill! Som jag skrev om i mitt tidigare inlägg om drömmar är handlar ju ett av mina mål om att få fortsätta motivera andra till att våga plocka fram det bästa i sig själva vilket jag är övertygad om att alla kan och vill, det handlar om att skapa de rätta förutsättningarna.

Vill också passa på att tacka min underbara familj och mina närmsta vänner ( ni vet vilka ni är) som inte tröttnar på mig när jag flänger runt och som alltid finns där för att tanka mig med energi & kärlek. Jag är så otroligt tacksam att ni är så förstående!

2011 var min viktiga insikt  ”Where focus goes- energy flows” ! Fokusera på det du vill ha och inte på det du inte vill ha. Tyvärr gör många det sistnämnda, helt i onödan! Tänk inte på allt du ska sluta med eller allt du inte vill vara. Tänk om, tänk vad du vill ha och tänk på vad du vill uppnå och jag lovar att det ger dig tusen gånger bättre förutsättning att lyckas.

Viktig insikt 2012: ”Den enda person ditt öde formar dig till är den du bestämmer dig för att vara.”

Gott nytt år till er alla! Ta hand om varandra och sprid massa kärlek omkring er!

nyår

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>