«

»

Dec 31

Nyårskrönikan! Här är mitt 2011- i bilder! Gott Nytt År!

2011 måste klassas som ett riktigt bra år! Mycket har hänt och många nya dörrar har öppnats. Här kommer några av mina bästa ”moments” i bilder, för ibland säger ju faktiskt bilder mer än ord:)!

2011 inleddes i Thailand!

Där min barndomsvän Nina Persson blev Nina Ågren!

Efter hemkomst var det tvära kast direkt in i Schlagerns värld och melodifestivalen 2011. Den bästa melodifestivalen jag varit med om SÅKLART!

Eric Saade vinner i Globen och vi firar med hela Stockholm på Sergels Torg dagen efter.

På Sergels Torg fick också Omar Rudberg uppträda, vinnaren av Lilla Schlagerstjärnan 2011

Eric´s vinst i Melodifestivalen har förstått påverkat 2011 mycket på många sätt. Att han dessutom fick den bästa placeringen sedan Perellis vinst 99 i Eurovision har öppnat ännu fler dörrar. Sedan detta har Eric Saade fyllt alla ytor han besökt både på signeringar, sin sommarkonsert, andra framträdanden och tv framträdanden.

Ett genombrott som vi alla blev lyckliga över var förstås Sara Vargas fina framgångar! Både i Melodifestivalen, där hon lyckades ta sig till finalen i Globen och succén på Svensktoppen med ”Spring för livet”.

Sara Varga i Stenungssund

Våren och sommaren blev välfylld med signeringar, Julias Stjärnskott, Modell för en dag och massa annat skoj. Direkt efter melodifestivalturnén var det bara att packa om och ge sig ut på vägarna igen:)

Rasmus Eriksson medverkade i Talang 2011 och tog sig till den stora finalen! Mycket roligt och givetvis bjöds han in på flera av våra jobb som gästartist!

Annamia & Rasmus i logen Kungsträdgården Stockholm

Hilda Stenmalm medverkade i Diggiloo 2011. Jag var med henne på första repet nere på Ästa Gård. Dessutom släppte hon ytterliggare en singel ”Brief & Beautiful”. Hilda har vart med många gånger i sommar vilket är fantastiskt skoj. I slutet av året har hon gjort julshow med Richard Herrey.

Annamia & Hilda i Kristianstad

Jag, Malin & Hilda har haft många fina ”moments” under sommaren på vägarna!

Oljepåfyllning Tönnebro

MYCKET GOD MAT I MAGARNA:)

Mycket godis:) Här logen på Ölands djurpark

Och lite återhämtning då & då:)

Träningen går bra:) Ni vet ju säkert att jag gillar att röra på mig och att jag tränar en hel del. Detta är något jag försöker motivera mina ”compadres” till att anamma. Micke blev den första adepten, men det visade sig tyvärr inte vara lika uppskattat från hans sida. Åtminstone inte efter det första passet!

Annamia & Micke "tränar" på xtravaganza i Sundsvall

Någon som däremot briljant anammat träningstipsen är Malin! Vår första joggingrunda var i Göteborg i början av våren. Då gick det varken långt eller snabbt men i somras gjorde Malin milen! Proffs!

Och så tog ju äntligen Micke studenten! Grattis Micke!

Somrig! Underbar dag i Stenungssund! Linnet kan ni fortfarande köpa i min webshop!

Jag har varit på många platser i landet på många tävlingar under året, ett av de starkaste minnena är från Stenungssund där dessa tre stjärnor stod i dagsfinal- vilken omgång! Omar Rudberg, Alice Mattsson och Marcus Sjöstrand. Det var en så sjukt bra final att alla tre fick en plats i finalen av Popcorn. Av då okänd anledning kunde Marcus tyvärr ej medverka. Anledningen var fullt upp med den nu officiella supergruppen Youngblood som hade sin ”världspremiär” under Idrestjärnan i Hudiksvall för några veckor sedan. Ska bli riktigt roligt att se Marcus i Melodifestivalen 2012!

Finalfältet Stenungssund

Riksfinalen Popkorn 2011

Vinnaren blev tillslut OMAR RUDBERG

Omar vann Lilla Schlagerstjärnan, Julias Stjärnskott och Popkorn i år. Dessutom fick han gästa Eric Saade under kristallengalan. Ett riktigt ”moment” , Omar deltog i Camp Lingman som var denna helg. Gissa om alla deltagare blev förvånade när han utan deras vetskap dök upp i tv- rutan med Eric Saade på kvällen:) Eric gästade Camp Lingman i år, till allas förtjusning!

Omar & Eric Kristallengalan September

Annamia & Eric på Camp Lingman

Eric & alla deltagare på Camp Lingman

Vi har ju också gjort en sommarturné åt Erikslund shoppingcenter i Västerås! Många badplatser besöktes under Juli & Augusti. Stort tack till våra underbara gästartister Julie Yu, Charlie Ebert, Felicia Vårnäs och Omar rudberg. Spana gärna in mina tidigare inlägg eller youtube klipp om ni vill se mer av detta.  Givetvis Hilda Stenmalm och Rasmus Eriksson också! Jhimmie Bjurdén gjorde även han inhopp som gästartist, vilket vi är toppenglada för, men han jobbade också med oss under sommaren för Erikslund.

Bredsand- en av många stränder vi besökte under sommaren

Annamia på Sundbyholmstravet

Erik & Erika Lund, Annamia & Linnea Grönberg finalist i Popkorn 2011

Erik & Erika Lund, Annamia & Linnea Grönberg finalist i Popkorn 2011

Mer Erikslund! Här på Lucia med Maria Broberg i täten som Lucia

På Erikslund Shoppingcenter har vi också gjort deras invigning i september, adventsfirande och massa annat skoj!

Vid några tillfällen under sommaren besökte jag Strömstad för Strömstadstjärnan. Annette Juslin har gjort ett fantastiskt jobb på ”hemmaplan” dvs Strömstad i och med detta. Gästartister som Molly Sandén, Aleena Gibson, Nadja Juslin och Seth Engström underhöll och en mängd talanger fick chans att visa upp sig framför publik och proffsig jury. Vid ett tillfälle fick jag med mig Malin, mycket trevligt! Vi käkade skaldjur i massor- vilket vi gillar! Vi lyckades också köra lite fel, vilket gav oss en liten mini semester i Norge!

Tillslut kom vi fram o det blev en underbart mysig kväll på stranden! Malin, Nadja & Annette.

Strömstadstjärnan 2011

Inga långa semestertider under sommaren 2011, men någonstans mellan varven tog jag & Elin en välbehövlig Time Out på Clarion Sign. Ett riktigt mysigt dygn med sol, poolhäng, drinkar & mycket mat. Urmysigt!

en favorit: Elin Johansson

Annamia på Clarion Sign

Man får liksom passa på mellan varven och en annan mysig Time Out var hos Lasse & Ingabritt i Söderhamn. Ingabritt och Linda Lingman hade fixat en mycket trevlig middag i brygghuset en varm och härlig sommarkväll!

Tre favoriter: Malin, Hilda o Lasse

senare på kvällen.... Tomas visar sina "scills" med vattenpipan;)

Jag har också hunnit med en hel del lopp förstås! Stockholm Marathon, Tjejmilen, DN Stockholm Halvmarathon, Topp loppet, I Form Loppet med flera. Det är alltid en speciell känsla på dessa folkfester. Många nationer är samlade, alla är glada och tokladdade. Isabellah Andersson satte nytt svenskt rekord igen och Martin Stenmarck var hemlig gäst på Tjejmilen inför 30 000 tjejer.

Tjejmilen 2011! Fantastisk känsla att "tagga" och peppa 30 000 tjejer!

Något av det roligaste jag gjort i år var MUSIKSCHLAGET 2011. Den alternativa melodifestivalen för musiker med funktionshinder. Vilka underbara människor, musiker, låtar och känslor!

Musikschlaget 2011

Tulla Maja Fogelberg och Annamia Fast Musikschlaget 2011

Fullsatt på Aveny i Sundsvall. Storbildsskärmar, reporter i Green Room, röda mattor & limousine- precis som på Melodifestivalen!

PRO Stjärnan var också en riktigt trevlig turné som jag, Lasse, Nadja Juslin och Daniel Englund mantlade under sensommaren!

Finalen Pro Stjärnan 2011

Jag och en favorit: Ronny Svensson på Sundspärlan i Helsingborg där Eric Saade hittades för några år sedan:)

Matlådorna på PRO turnén!!!:)

Annamia & Daniel Englund

Mys med Nadja i repan på Clarion Sundsvall

Redo för scenen på Tonhallen Sundsvall

Lingman & Co Event & Management har också flyttat! Vårt nya kontor finns nu här! Här kommer många kreativa människor att finnas 2012 och många år framöver:) !

Nya kontoret! Lilla Frösunda Herrgård

Med dunder & brak avslutas 2011 med Eric Saades signeringsturné Saade vol 2. Detta har ni kanske följt här på bloggen nu i december?

Hageby Världens Centrum Eric Saade signing tour

Annamia & Eric

In & ut med Opel Astra GTC:)

Men det bästa på hela året är att jag blev faster till världens finaste lilla Albin! Han kommer att få mycket av min tid under 2012 minsann! Vill också passa på att tacka min underbara familj och mina närmsta vänner ( ni vet vilka ni är) som inte tröttnar på mig när jag flänger runt och som alltid finns där för att tanka mig med energi & kärlek.


Stort tack alla som på ett eller annat sätt varit i min närhet under 2011! Nu blickar vi framåt och pekar med hela handen i rätt riktning!

Viktig insikt 2011!! ”Where focus goes- energy flows” ! Fokusera på det du vill ha och inte på det du inte vill ha. Tyvärr gör många det sistnämnda, helt i onödan! Tänk inte på allt du ska sluta med eller allt du inte vill vara. Tänk om, tänk vad du vill ha och tänk på vad du vill uppnå och jag lovar att det ger dig tusen gånger bättre förutsättning att lyckas:)

 

4 kommentarer

1 ping

 1. Emma

  Heejsan !! OMAR O ERIC ÄR BARA SÅ UNDERBARA ÄLSKAR DEM!!! Annamia hur vacker som helt på bilderna hoppad jag får träffa er tre snart 😀 kram .. Emma

  1. admin

   Ja visst e dom:)! Tack!!! Gott nytt år! kram

 2. Andreas

  Mäkta imponerad över ditt år. Du har verkligen hjälpt till och gjort skillnad för många talanger. Inte för jag har en susning men det verkar helt klart så.
  Dina träningsvideos på ”tuben” gav en kick att öka takten, vore kul att ta ett pass ihop nån gång på västkusten.

  Önskar dig ett lika gott 2012.

  1. admin

   Mycket gärna!!! Hoppas allt e fint med dig!

 1. God fortsättning! » Annamia

  […] Jag har haft det riktigt bra och nu ser jag fram emot att välkomna ett nytt år med massa spännande utmaningar och nya roliga projekt. Jag kommer göra ett inlägg med mina bästa bilder från 2012 till nyårsafton. Kolla gärna mina favoriter från 2011 HÄR.  […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>