«

»

jan 30

Ny vecka, nya möjligheter- härliga måndag!

Idag var det en riktigt kall morgon, men riktigt skönt att det äntligen är torrt på vägen! Nedåt -15 på vägen och runt klockan 8.00 började solen titta fram- riktigt vackert:) . Jag gillar verkligen måndagar! Känslan av nystart på något vis. Jag förstår inte alls ”måndagsångest” som jag hört talas om- vad e detta?!

Vi har fått mycket gjort på kontoret idag och Tomas har tom börjat spika och hamra på sina möbler:) Det var på tiden ijuförsig!

Just nu planeras det för fullt inför kommande artisttävlingar och det är då framförallt schlagerstjärnan som är på ingång.

Kvällen bjöd på ett skönt pass på gymmet. Det behövs när man suttit still på kontoret hela dagen:) Då vi tog en lunch ute idag blev min medhavda matlåda över och den har just värmts på hotellrummet på ett mycket kreativt o fantasifullt sätt:) Jag är ganska stolt faktiskt! Man tager vad man haver eller hur? Med en vattenkokare kommer man långt:)

20120130-204749.jpg

20120130-204800.jpg

Och resultatet:) Lagom varm oxfilé med varm pepparsås o massa sallad o grönsaker- mums!!!

Imorgon är det dags för verksamhetsmöte här på Lilla Frösunda Herrgård och då kan jag tänka mig att det kommer en del nyheter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>