«

»

Aug 14

Mina Inspiration och Motivations tips! Framgång kommer inifrån…

Mina bästa tips till alla unga talanger och till alla er som behöver lite pepp;) ! Som artist och offentlig person är vi i stort behov av en stark och stabil självkänsla och en god självkännedom. Att kunna kontrollera sig själv och sina tankar i alla typer av situationer är en stor konst som vi alla strävar efter att behärska. Tillsammans med ett gäng experter inom området ( mina förebilder inom området personlig utveckling) tänker jag bjuda på det jag tror ni kommer att ha stor nytta av.

Det blir en serie här på bloggen och min tillhörande facebook sida där jag laddar upp inspirationskort och affirmationskort som ni gärna får dela med er av! ( jag kommer också förklara vad affirmationer är och vad de kan användas till). En del lånar jag och andra skriver jag själv. Jag tror att vi kan göra världen bättre genom att dela med oss av inspiration och motivera andra till att plocka fram det bästa ur varandra. Vi kan givetvis inte göra allt men allt vi gör för att göra saker bättre behövs, eller vad tror ni?

För att återknyta till att vara artist och offentlig person är det för mig självklart att vara en bra förebild. För att kunna vara detta behöver vi jobba med oss själva minst lika mycket som vi jobbar med våra talanger.

Varför måste vi ha en stark självkänsla? Jo, för om vi vill att andra ska se oss lysa måste det komma inifrån. Om du har en låg självkänsla tycker du inte om dig själv och då kan du inte lysa. Vi kan inte ge något vi inte har.
Självkänslan är som konditionen- förresten! Hur är det med den?:) Kropp och själ hänger ihop och om vi vill utvecklas bör vi ta hand om de båda.

Det är många som frågar om självkänsla tips men också om motivation till att börja träna. Några frågor jag får är:
– hur ska jag våga sjunga inför folk?
– hur ska jag hantera nervositet?
– har du några tips om man känner sig sårad
– jag trivs inte på jobbet, du verkar ha ett sånt roligt jobb- hur får man det?
– hur blir man konferencier
– jag vill bli artist, hjälp
– jag behöver motivation till att börja motionera, det är tråkigt…

Men jag ser också att människor allt för ofta inte mår så bra. Många behandlar varandra respektlöst, andra tar  för mycket personligt och vissa har dålig hälsa. Men det är dags att börja ta dit ansvar och förändra situationen! Det är bara du som kan förändra den- ingen annan.

Många skulle nog må toppen av att bara ta sig ut och röra på sig lite grann, men jag tror vi börjar inifrån,  så kommer resten att falla sig naturligt- hoppas ni vill hänga med!

Jag kommer att lägga upp alla inlägg och de tillhörande bilderna på min facebook sida, så gå gärna in och gilla den. http://www.facebook.com/Annamiase

4 kommentarer

 1. Ann

  Så sant Annamia! Vilket underbart blogginlägg. Vi hjälper både oss själva och andra runt omkring oss när vi stärker vår egen självkänsla.

  Kommer jag få höra dig på tjejmilen förresten? Jag hoppas det :)

  Kram

  1. admin

   Tack fina du!! Visst är det så:) kul att du gillade det. Självklart är jag på plats på Tjejmilen:)! Hojta när du ser mig! Mer troligt att du ser mig först:)
   Stor kram!

 2. Marija

  Fantastiska du! Detta behövde jag verkligen en kväll som denna!! Kramar ❤

  1. admin

   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>