«

»

Aug 20

Gästartisterna i riksfinalen av Stjärnskott 2012!

Det kommer bli storslagen underhållning i riksfinalen av Stjärnskott 2012 i stadsparken i Söderhamn! Förutom de 24 finalisterna kommer dessa gästartister att framträda:

Omar Rudberg, vinnare av Stjärnskott 2011.

Omar Rudberg har medverkat i de flesta av Lingman & Co´s artisttävlingar och vunnit ett gäng. Han har dessutom fått uppträda med Eric Saade på Kristallengalan på Tv 3. Klicka här för att se och läsa mer om detta.

Ebba Knutsson, vinnare av Stjärnskott 2010

Ebba har också medverkat i flera tävlingar med stor framgång. Hon har sjungit med Josh Groban i TV4´s Kvällen är din och på lördag innan finalen sjunger hon med Stefan Andersson på hans konsert på Carlstens fästning Marstrand.

Hilda Stenmalm, vinnare av Stjärnskott 2009

Det tog 7 år av tävlande innan Hilda vann sin första talangtävling och sedan vinsten i Stjärnskott 2009 har det hänt mycket för henne! Flera program på Disney Channel, Diggiloo turné, singel släpp tre gånger och flitigt turnerande bland annat. Roligt att veta: jag har gjort alla Stjärnskottsfinaler sedan 2006 då Molly Sandén vann. Förutom 2009 då Hilda vann. Då var Eric Saade programledare:)

Isa Tengblad, Sveriges nya stjärna som tidigare medverkat i Stjärnskott

Isa har medverkat i flera tävlingar men inte vunnit en riksfinal. Som ni ser är inte det viktigaste att vinna- det kan gå riktigt bra ändå! Isa släppte sin singel BOMB vilket resulterade i en topp placering på Itunes listan. Isa har medverkat på vår sommarturné Opel Big fan of summer som gästartist under sommaren. I lördags medverkade hon i sommarkrysset på Tv 4 klicka här för att kolla klippet!

Amanda Fondell, Idol vinnare

Amanda Fondell segrade mot Robin Stjernberg ( tidigare deltagare i Stjärnskott ) i finalen av Idol. På söndag finns hon i Söderhamn och det ska bli roligt att se henne live för första gången:)!

Ja ni kan tänka er! Detta ska man INTE missa. Söderhamn är platsen och på söndag 26/8 kl 14.00- 21.00. VÄLKOMNA! Under veckan lägger jag ut det fullständiga programmet och presenterar ALLA finalisterna i Stjärnskott 2012!

3 pingar

  1. Finalisterna i Stjärnskott 2012! » Annamia

    […] « Gästartisterna i riksfinalen av Stjärnskott 2012! […]

  2. Riksfinal i Stjärnskott 2012! » Annamia

    […] Alla gästartister i riksfinalen!- http://www.annamia.se/gastartisterna-i-riksfinalen-av-stjarnskott-2012/ […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>