«

»

aug 17

Gå emot dina rädslor.

Mitt liv är fullt av härliga solskenshistorier! Att jag så ofta får möta människor som utvecklas och presterar är en ynnest, och de gånger jag kan hjälpa till att coacha och uppmuntra är jag i mitt esse! Då har jag ”flow” och njuter av varje sekund.

Jag älskar utmaningen att få folk att kasta sina begränsningar bakom sig och att se blixtarna i deras ögon när de lyckas.

Igår var en sån dag.

Malin Perlheden som är webredaktör på Skandinaviens största hälsomagasin Iform.se har sedan tre år tillbaka inte vågat gå upp på scenen under Iform loppet för att hålla tal. Hon har blivit tillfrågad och i sista stund backat ur och hängivit sig åt känslan att hon inte törs.

Men igår gjorde hon det!

Jag vet inte exakt hur många det var i publiken men med drygt 2000 anmälda löpare, lite anhörigpublik och andra intresserade från allmänheten borde det landa på några tusen lyssnande öron och synande ögon.

Malin vann över sin rädsla och idag är hon en vinnare- även om hon inte sprang på den snabbaste tiden i loppet.

Jag tror att Malin känner sig både stolt och tacksam inför sin prestation och nu vet hon att hon fixar det!

Läs Malins solskenshistoria här och TACK MALIN för att jag fick vara en del av den!

Bild från Malins blogg

Bild från Malins blogg

Vad ska DU göra idag för att utvecklas och kanske kasta några onödiga begränsningar du satt för dig själv? Vad intalar du dig själv att du inte kan eller inte orkar?

Själv vaknade jag väldigt seg efter en lång arbetsdag igår och en sen hemkomst. Jag började med tankar som: – nej jag orkar nog inte snöra på mig skorna och springa innan jag åker idag. Men jo då! Jag ändrade fokus och upprepade ett av mina favorit mantran just nu:

”Your body will go in the direction your mind pushes it.”

Nu rullar jag mot Göteborg för ett trevligt möte med en god vän med hjärtat på rätt plats. Jag har hört att solen skiner i Göteborg och att det blir en härlig eftermiddag/ kväll på avenyn:)!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>