«

»

Jan 30

Förenkla det mesta med 9 tips!

Här delar jag med mig av några tips som du kan välja att använda om du vill. De fungerar bra för mig!

Rutiner: jag har aldrig varit, och vet inte OM jag kommer att bli, en rutin tjej. Det jag däremot vet är att NÄR jag har dem fungerar det väldigt bra. Några tips:

Gå upp samma tid varje dag och gå och lägg dig samma tid varje dag.

Ät på samma tider. Vilka mål du behöver är förstås individuellt.

Starta dagen: Starta dagen på rätt sätt. Jag tror på att rätt sätt kan vara en morgonpromenad, lite yoga, affirmationer och läsning av bra litteratur eller texter som höjer dig. Ladda, få lust och tänk rätt.

Planering. Planera din dag, annars blir det svårt att få rätt saker gjorda. Men planera också din framtid. Sätt upp mål och delmål och se till att fira ordentligt när de uppfylls. Kom ihåg att om du inte har en plan för ditt liv finns det någon annan som har det!

Tacksamhet. Träna på att vara tacksam. Varje kväll ska du tänka på allt du är tacksam för, helst också skriva ned det i en dagbok. Det finns otroligt mycket att vara tacksam för. Tacksamhet hjälper mot självcentrering och får oss att tänka positiva tankar. Utmärkt både som avslut på dagen och som start på dagen.

tack

Låt andra vara som de är. Acceptera det du inte kan förändra. Bli inte upprörd över vad andra säger eller gör. Du väljer själv vad du går igång på. Låt andra tycka och tänka det de gör. Påverka genom att vara bara du. Det du gör är den du är. Föregå med gott exempel så kommer det att smitta av sig. Nu menar jag inte att du inte ska reagera om någon behandlas illa, nu menar jag att du inte ska bli upprörd över småsaker, eller av att andra inte tycker och tänker som du.

smarta

Ansvar. Acceptera konsekvenserna av dina val. allt som händer dig, bra eller dåligt är ditt eget ansvar och konsekvenserna av dina val.

Lev dina värderingar, lev som du lär. Vägra vara svartsjuk, tjurig, tråkig och allt som du inte vill vara. Prata inte om folk utan med folk. Fall inte för skvaller eller otal. Skada ingen och var positiv. Var en härlig person och sprid massa kärlek. Du kommer garanterat att få en massa tillbaka.

Dela med dig. Av det du kan. Om du inte kan dela med dig av pengar till de som behöver kan du dela med dig av din kunskap, tips och råd, ditt engagemang. Eller ditt skratt, ditt leende, din humor. Kanske du kan hjälpa någon fysiskt eller bara finnas där som stöd.

Ta hand om din kropp, det är ditt tempel. Det ska bära dig många år!

nyår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>