«

»

Nov 11

Finns det tillräckligt många scener för unga talanger?

Som ni säkert vet finns det otroligt många superduktiga talanger därute. Det gör mig glad att se att många är ute och sjunger, gör radioprogram, medverkar i X-factor och talangtävlingar eller uppträder på skolan, i kyrkan, på konserter och annat.

Jag får flera frågor på bloggen och facebook om vart man kan stå på scenen och hur man ska göra för att hitta många scener att stå på.

Min fråga till er som jag ofta tänker på är: Finns det tillräckligt många scener för unga talanger? Finns det möjligheter att stå på scenen så mycket som möjligt för att utvecklas?

Det är säkert väldigt olika beroende på vart ni bor, vilken skola ni går på och om ni tar extrakurser eller lektioner i sång och dans.

Min fasta övertygelse är att ju fler scener du kan stå på desto bättre. Oavsett sammanhang, publik, storlek etc så är varje framträdande lika viktigt.

Talangtävlingar som jag jobbat med mycket är ett riktigt bra alternativ till en konsert eller annat. Finns det några hos er som jag inte känner till får ni gärna tipsa om dem så att jag kan tipsa vidare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>