«

»

Sep 14

Camp Lingman- sammanfattningen!

Det är med en stor känsla av tacksamhet jag nu ska försöka sammanfatta våra underbara dagar ute på Graninge Stiftsgård och den tredje upplagan av Camp Lingman. Jag måste börja med Kristallengalan med Eric Saade och Omar Rudbergs framträdande. Reflektionerna och storyn bakom kommer snart, samt allt annat jag tänkt att skriva om. Hoppas ni hänger med!

Deltagarnas reaktion när de fick se att Omar var med i sändningen:)

Anledningen att jag ville börja med att skriva om Eric och Omars framträdande är att hela den här grejen med Kristallengalan, Eric och Omar verkligen är ett ypperligt exempel på vad Camp Lingman handlar om. Jag önskar att ni alla kunde ta del av Eric Saades besök på artistutbildningen och att ni fick höra alla de frågor han svarade på. Främst måste jag berömma deltagarna för de fantastisk väl genomtänkta, kunskapssökande, smarta frågorna. Det kanske inte är helt enkelt att komma på ”passande” frågor till en ”hemlig” artist. När en artist som Eric kommer som överraskning skulle det lätt kunna skapa lite ”kaos”:). Att Erics svar var som tagna ur våra föreläsningar känns förstås väldigt bra, att han kan komma och förstärka den teori och de förhållningssätt vi pratat om gör att kunskaperna kan ”landa” i deltagarna.

Eric Saade med alla deltagare på Camp Lingman

På vår avslutningsshow fick alla deltagarna visa vad de lärt sig under dagarna på Camp Lingman. Både sceniskt, röstmässigt men också mentalt. Det är helt otroligt vad den mentala biten ger! Många kommer till campen väldigt osäkra, nervösa, tysta och flackar med blicken. Men denna dag beter sig alla som stjärnor. Kolla bara in dessa bilder på alla stjärnorna och vad de lyser! Klicka här!

Jag återkommer med fler reflektioner:)! Kände mig stolt och superglad idag då en del av deltagarna medverkade i musikalstjärnan. En tjej skrev att hon hade med sig camp lingman pärmen som stöd. Mycket smart och härligt att höra att de används. Många kommentarer fortsätter att trilla in via facebook och mail fortfarande. Jag blir lika glad och tacksam varje gång. Framförallt när jag verkligen känner att kunskapen landat! Många skriver att de känner sig starkare, att de vet vad de vill och att de utvecklats så mycket och att de kan använda dessa verktyg också i vardagen. Underbart!

3 pingar

  1. Camp Lingman säsong 4- snart öppnar vi för anmälan! » Annamia

    […] Läs om tidigare säsong här! Bland annat  om deltagaren Omar Rudberg som fick sjunga med Eric Saa… […]

  2. Gästartisterna i riksfinalen av Stjärnskott 2012! » Annamia

    […] och vunnit ett gäng. Han har dessutom fått uppträda med Eric Saade på Kristallengalan på Tv 3. Klicka här för att se och läsa mer om detta. Ebba Knutsson, vinnare av Stjärnskott […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>