«

»

okt 20

Camp Lingman- sammanfattningen!

Denna underbara text får sammanfatta artistutbildningen som hölls på Drakudden förra helgen.

Jag är rörd och lycklig då detta är just vad jag med hjälp av underbara medarbetare lyckats förmedla till våra deltagare.

”Satsa längre än du tror att du kommer hamna, för i slutet finns det ingen annan än du själv som sätter stopp för hur långt du vill gå! Jag trodde aldrig att jag skulle utvecklas så mycket som jag gjorde på Camp Lingman. Men jag hade fel.. Jag har utvecklats något enormt! Både inom sång men även mentalt. Jag vet att jag duger som jag är och behöver inte bekräftelse från omgivningen hela tiden för att vara nöjd med mig själv. Även om jag inte klarar de svåraste Celine Dion låtarna så vet jag att jag är grym på att sjunga! Alla är speciella och duktiga på sitt vis, vad de än håller på med! Men just inom musiken kan man aldrig jämföra sig med någon annan. För alla är duktiga på just de låtarna de väljer att sjunga.

– Glöm aldrig, att den enda du tävlar mot är dig själv – ♥”
Texten är skriven av en av deltagarna- Marija Andersson. Min tanke är att fylla på med fler texter inom kort. Det trillar in så mycket fin feedback och det vore roligt att dela med sig av! Tack igen till Malin som roddat ihop allt omkring campen! Från boende, till deltagare, till schema läggning, mat och inköp. Då har jag också glömt minst häften av allt hon gjort! Erik Myrlund för grym stageing och Amanda Holmgren för riktigt påfallande röstutvecklingar! ( utöver stageing och röst coachning tackar jag för ett grymt teamwork för att lyfta fram det bästa ur dem alla på alla plan såklart!) Micke för leverans av artister, läggning av barn och fix och trix, samt Nelly för husmorsbestyr:) Extra roligt att Lasse Lingman besökte oss för att se föreställningen på söndagen!

1 ping

  1. Nyårskrönikan! Här är mitt 2012- i bilder! Gott Nytt År! » Annamia

    […] Många tårar blev det. En känslosam tillställning med otrolig utveckling på deltagarna! Läs mer här! Det finns även fler inlägg på min […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>