«

»

okt 13

Camp Lingman 2012- dag 3

Välkomna till dag 3 på artistutbildningen Camp Lingman! Idag kommer det att hända saker kan jag lova:)

20121013-103631.jpg

20121013-103639.jpg

20121013-103647.jpg
I min lektionssal övar vi nu på att ge varandra kritik

20121013-205801.jpg
Efter dagens lektioner var det dags för fysisk träning!
Löpning och hårdträning i gräset:)

20121013-205932.jpg

20121013-205948.jpg
Nu är det artistbesök och kvällsmys. Mer bilder snart:)

Sammanfattning av dag 3!

Wow vilken dag vi haft här på Drakudden! Idag har varit den mest känslosamma dagen på campen och den avslutades som sig bör med kvällsmys som blivit en tradition på alla artistutbildningar. Alla får säga några ord om hur de haft det och många brister ut i gråt.

Det är fantastiskt att höra om deltagarnas upplevelser. Både sorgligt och hoppfullt. Men framförallt finns det en otrolig styrka och ett stort mod i gruppen då de delar med sig av sina liv och olika erfarenheter. Jag kommer såklart inte kunna skriva om vad som sägs MEN jag kan intyga att inte ett öga är torrt.

Det häftigaste är när alla intygar hur de till 100 % kan vara sig själva här och hur de måste göra sig till i skolan för att ”passa in”. Här accepteras alla på riktigt oavsett vart man kommer ifrån eller hur man är. Här kan alla vara sig själva till fullo och det är sorgligt att ungdomarna inte kan känna så ”där ute”. Jag är dock otroligt tacksam att vi lyckats skapa en sån plats- ”ett frirum” där alla är lika värdefulla. Där alla accepteras för de de är.

Jag hoppas verkligen att de nya erfarenheterna tas med och används! Det är först när deltagarna kan implementera dem i sitt liv utanför campen som det verkligen ”händer” på riktigt.

Detta år blir det också uppföljning med deltagarna, vilket jag tror kan hjälpa till att bidra till att de nya erfarenheterna får ännu mera tyngd.

Till alla er föräldrar som har era underbara ”kids” på campen just nu- tack! Tack för att vi får förtroendet att hålla i dem ett tag. Vilka barn ni har!

Hilda Stenmalm var vårt artistbesök idag. Hilda var själv på Camp Lingman för tre år sedan och har sedan dess hunnit med en massa olika saker. Om detta, vinsten i Stjärnskott, Lilla Melodifestivalen, Diggiloo och Disney Channel har hon delat med sig av erfarenheter och svarat på en mängd frågor. Tack Hilda! Och tack alla inblandade för en härlig dag! Nu ska vi jobba vidare med förberedelser inför morgondagen och mer bilder o text kommer… så kom tillbaka:)

Just nu sitter vi med alla pärmar inför morgondagen:) Här kommer en bild från artistbesöket!

4 kommentarer

 1. Annelie Rydqvist

  Härligt att följa er :)

  1. admin

   Tack, kul att du följer:)

 2. Mia Deltin

  Vi är tacksamma att ni tar hand om alla så fint! : )

  1. admin

   Och vi e tacksamma att vi får det;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>