Jan 01

Tack 2014! Mitt år i bilder.

När det nu är dags att blicka tillbaka på året som gått känner jag igen en stark känsla av tacksamhet. Främst inför alla underbara människor som finns i mitt liv. Vänner, kollegor, familj, samarbetspartners och kunder. Det är ni alla som tror på det jag gör och låter mig leva mina drömmar.

2013 var startåret för Stage Academy och vi fick ett riktigt varmt mottagande och en fin start. 2014 har vi växt mycket fort, självklart med många utmaningar och mycket hårt jobb. Teamet har blivit starkare och starkare medan vi kommit igenom växtverken och utökat verksamheten steg för steg. Jag har valt att publicera denna krönika idag då vi igår publicerade Stage Academy´s 2014 i bilder. Den hittar ni här. 

Det är med stora förväntningar vi tar oss an 2015. Jag ser så fram emot detta år och är övertygad om att det vi jobbat för under 2014 gett oss en ännu starkare grund att bygga vidare på.

Men inledningen på 2014 var det relativt lugnt för Stage Academy. Jag och min Powerday kollega Andreas Jonsson levererade utbildningar inom kommunikation i januari. Läs mer om oss på Powerday.se.

annamiapowerday

2014annamiajanuaripowerdayDessvärre startade mitt år också med en längre sjukdomsperiod. Många envisa infektioner som inte ville ge med sig med många kurer antibiotika som följd.

2014annamiajanuarisjukDet blev en period utan träning vilket jag inte är van vid. Mycket jobb blev lidande och dessutom var det dags för flytt! Med hjälp av min barndomsvän Nina löste sig också flytten och den 1 februari flyttade jag över 25 mil. Ett väl genomtänkt beslut som har kommit att visa sig vara bland det bästa jag gjort:)

2014annamiafebruarihusetNärheten till naturen och storstaden på en och samma gång. Här ett par av de första bilderna på ny mark.

2014annamiafebruarihemmanatur

annamiamars

Det blev en hel del tid hemma i februari med fix i nya hemmet och planering inför utbildningar och Stage Academy uppdrag. Vi gjorde auditions och showcase med Stage Academy och en del scenprogram, bland annat under Melodifestivalen. I mars och april var jag några vändor till Ljusdal, återigen med kommunikation som budskap under ledarskapsutbildningar.

2014annamiaaprilljusdal2

2014annamiaaprilljusdal

En av många tågresor under 2014.

April och maj var två intensiva månader med Stage Academy Camp #3, vår tredje artistutbildning med Stage Academy, det nya loppet Womens Health halfmarathon och ledarskapsutbildning. Dessutom arrangerade vi med Stage Academy bland annat våryran i Nässjö och jag var konferencier på bland annat Sundsvalls vårmässa där Stage Academy också stod för artistbokningarna.

2014annamiaemmasommar

Stage Academy Camp #3 Foto: Jennie Staaf

2014aprilcamp3

2014aprilvårmässaalbin

Sundsvalls vårmässa. Här Albin Palmgren på scenen.

Ett nytt lopp!

2014annamiaaprilwomenshealth

Det blev en tidig årspremiär som speaker då loppet Womens Health halfmarathon drog igång säsongen i april.

Redan i maj var det dags för vår fjärde artistutbildning, Stage Academy Camp Special Edition i Nässjö!

2014annamiamajspecialedcamp

Alla deltagare i Stage Academy Camp Special Edition Nässjö. Deltagarna fick uppträda med liveband på coverfestivalen i Nässjö och blev coachade av Nanne Grönvall.

I Maj var det dags för Skärholmsloppet där Stage Academy stod för scenprogram både inne i centrumet och på torget. Här fick Micke min grymma kollega ta hand om speakerdelen inne i centrum då jag hade full rulle med programmet på torget med våra artister samt flera event och scen inne i centrumet med bland annat barnaktiviteter och gästartister. Skyscraper, Tilda Anvemyr, Claudia Marzec och Ambition 17 gästade med bravur.

annamiaskhlmloppet

Annamia med Claudia som värmde upp Skärholmstorget inför Ison och Fille.

annamiaskhlmloppetsky

Skyscraper på SkärholmsIoppet.

I maj var det också återigen dags för Stockholm Marathon. Mina grymma speaker kollegor Micke Dahl och Lalle Broberg som jag nu gjort många marathon med.

2014annamiamajmarathon

Och min fina vän som alltid finns med på Stadion!

2014annamiamajmarathonbästavänFörsta året vi sågs var han bara några månader och väldigt mycket mindre. Men han växer och växer minsann. Vi går här igenom att det är bäst att vara snäll när man är stor. I väntan på löparna som snart ska springa in på Stockholm Stadion.

2014annamiamajhemmaträdgården

I maj svänger vädret snabbt. Från ett kyligt Stockholm Marathon till en härlig sommardag hemma på gården. Ebba Knutsson på besök för ett träningspass med killarna i Skyscraper.

Och på tal om Skyscraper:) Det har jobbats hårt med killarna under året. De har fått en mängd scener att stå på men också mycket träning av mina kollegor i studion och på Danderydsgården. Under sommaren gjorde de en stor intervju för Täby Danderyd Magasin efter deras medverkan i Lilla Melodifestivalen.

sky

14sommarskymagasin

Se fler av bilderna från reportaget här  

Jag utforskar mina nya marker och hittar det perfekta utegymmet. Här har jag hängt en del under vår, sommar och höst.

2014annamiajunisommarträningute

2014annamiasommarhus

Trivs så otroligt bra i huset och är så nöjd med att kunna komma hem på kvällarna då jag oftast jobbar i Stockholm. Denna bild är från nationaldagen och det är ganska sen timme när jag kom hem men solen sken.

Nationaldagen var annars en välfylld dag. Jag startade i Åkersberga medan Micke var på Djursholm. I Åkersberga levererade Stage Academy Showcase Albin Palmgren och Charlie och Nicole. Vi hade också med oss Robin Stjernberg. Djursholm fick Artist 2015 och vi avslutade på Golfängarna Sundbyberg inför 30 000 besökare med Albin, Ambition 17 och Yohio.

annamiajuninationaldagen

annamia6juni

Golfängarna Sundbyberg- Sommarens största publik.

Dessutom  samma dag! SKYSCRAPER i Lilla Melodifestivalen på Gröna Lund!

2014juninationaldagenskymello

Sommaren har varit alldeles underbar! Mycket jobb och många stopp med Stage Academy Artist 2014, en hel del speaker uppdrag men också en del lugnare dagar med mycket besök av familj och nära vänner i nya hemmet. Självklart har jag hängt en hel del med min bästa granne, kollega och vän Nelly.

annamiasommarnelly

Jag fick det fina uppdraget att hjälpa Jonas Colting iväg på hans simtur mellan Stockholm och Göteborg. En välgörenhetsutmaning för att samla in pengar till Wateraid.

2014annamialulicolting2

 

2014annamiajulicolting

Simturen på 600 km avslutades i Göteborg och jag var såklart på plats för att ta emot Jonas där. det var också pressen som uppmärksammade Sverigesimmet på ett mycket bra sätt.

2014annamiajulidreamdays

I juli besökte jag Michel Issa´s Kenoro Camp. Michel anordnar tillsammans med Johannes Hansen till vänster Dream Days, ett läger för unga entreprenörer. För andra året i rad fick jag äran att föreläsa för dessa unga drivna människor om att följa sina drömmar. På bilden ser ni också Cecilia Tuvesson som även hon var föreläsare på denna camp. Cecilia har jag senare under året kommit väldigt nära genom World Aid Active som jag kommer berätta mer om längre ned på sidan:)

2014annamiaaugpaushedemoranatur

En tidig sommarmorgon i Hedemora. Här på en runda innan dagens program med Stage Academy Artist 2014 på familjedagar i Hedemora.

2014annamianoliaPå scenen på Stora Nolia i Piteå. En norrlandsresa måste man få in minsann! Härliga Norrland bjöd på sol:)

Augusti bjöd också på Midnattsloppet. Ett nytt och mycket angenämt speakeruppdrag.

2014annamiaaugmidnattsloppet

Lilla DN Galan i augusti.

2014auglilladn4

2014annamialilladn

14auglilladn

Och i augusti hann vi med en del inomhuscentrum också! SKHLM och Mirum Galleria på bilden nedan.

2014annamiaemeliekaraokesmmmAnnamia och Emelie Wåhlin.

2014annamiaskymirumSkyscraper gästade på Mirum.

annamiamedsky

I början av september var det dags för två stora speakeruppdrag. Premiär för mig på Ö till Ö loppet. Ett riktigt kraftprov för de modiga hjältar som ger sig iväg på hav och land.

Rapparen Petter var en av de tuffa som tog sig i mål. Med sin lagkamrat Jojje. Det firades med champagne vid målgången.

Senare under året spelade jag även in tv program för Ötillö. Roligt med nya och spännande uppdrag!

2014annamiaseptemberotillo

Så tjejmilen. Ett av årets höjdpunkter:) Då skaffade jag detta fina armband för att stötta PLAN och deras jobb för flickors rättigheter.

annamiasepttjejmilenDenna dag var lite ruggig och jag blev lite sjuk lagom till födelsedagen MEN som tur är har man så fina vänner som vet precis vad man önskar sig. JAG ÄLSKAR BLOMMOR. Tack Nina.

2014annamiaseptemberfödelsedagninapresent

Det var nu mitten av September och dags för riksfinal av Stage Academy Artist 2014! PUMA LÖPLABBET fixade fina kläder till mig. Tack!

2014annamiafit

2014annamiaseptartistfinal

14septartistklaralisaPå bilden ovan Klara Kärrman som vann årets upplaga av Artist 2014. På plats fanns Lisa Ajax för att heja på Klara. Klara har nu medverkat på alla fredagsfinaler för att heja fram Lisa som vinnare av IDOL 2014! STORT GRATTIS TILL ER BÅDA!

Mer om finalen i Kungsträdgården i samband med DN Stockholm Halvmarathon. 

En hel del mode under 2014. Jag arrangerar och deltar i olika mode event under året. På bilden nedan var jag konferencier på Fashion Night i Stockholm. Jag har varit i Sundsvall ett par gånger för mode och vi gjorde den stora modehelgen på SKHLM i September. Alltid lika roligt!

14septfashionnight

LCHF snack under Fashion Night med Katrin Zytomierska 14septmodeskhlm

Modeshow på SKHLM

I September var jag också på Erikslund i Västerås för lite konferencier uppdrag. Där träffade jag på dessa favoriter. George Shaid och Ludvig Keijser. De växer!

annamiasept21erikslund

Samma helg var det återigen speakeruppdrag på ToppLoppet i Hagaparken. Stage Academy fanns med och vi hade utöver min speakerdel hand om två scener med underhållning längs banan.

Många lopp blir det, och det allra lerigaste är Tjurruset i oktober. Denna gång i Södertälje i två dagar.

annamiaokttjurruset

I oktober var det återigen dags för camp. Stage Academy Camp #4.

14oktcamppersonalOj vilken camp det blev! Vi ser så fram emot att jobba vidare med flera av dessa otroligt duktiga deltagare! Läs mer om campen här. 

Höstlovshäng på SKHLM

2014annamiaoktskhlm

Karaoke World Championship

2014annamiaoktkaraokesmRolle och Annamia sitter i juryn inför Karaoke VM Tele 2 Arena november 2014

I november var det äntligen dags för Musikschlaget igen! Ett av årets absoluta höjdpunkter med ren musikglädje! Detta året var fjärde gången för mig men äntligen första gången för min kompetenta proffskollega Rasmus. Tillsammans fick vi vara med om ännu en succé för Musikschlaget. Programmet livesänds på nätet och kan ses i efterhand här. 

musikschlaget

WORLD AID ACTIVE

I början av hösten 2014 fick jag frågan att sitta med i styrelsen för välgörenhetsorganisationen World Aid Active. Grundaren Michel Issa som jag fått förmånen att lära känna under bland annat Dream Days är en stor förebild och fantastisk människa med hjärtat på rätt ställe. Då jag under en längre tid haft längtan om att få bidra med mer genom det jag gör tackade jag självfallet ja. Ett stort pådrag inleddes i oktober inför en gala som vi skulle genomföra redan i november. Mina kunskaper och mitt nätverk kom till stor användning under galan och självklart involverades Stage Academy i detta vilket jag är mycket glad för. Våra underbara medarbetare och artister fanns med i scenprogrammet under galan den 24e november på Eric Ericsonhallen i Stockholm. En av de finaste konsertlokalerna som finns. Men de visade också på ett stort engagemang genom att hjälpa till både inför och under galan. Ett extra stort tack till Nelly Ebert som både pärlande armband inför galan och som fanns med på galan och skötte med serveringen av mat till de drygt 300 gästerna!

Se bilder från galan här!

2014annamiaoktobervolontärerVolontärträff med World Aid Actives eldsjälar inför galan.

2014annamianovgalaEric Ericsonhallen 24 november 2014

Vi fick in en stor summa pengar till våra drabbade medmänniskor i Syrien och Irak. Michel Issa åkte efter galan ned till Syrien för att hjälpa på plats. Här köpte han bland annat mjölkpulver till en mängd människor. Vi samlade också in varma kläder och fyllde tre containrar med filtar och kläder.

2014annamiadecklädinsamlingwaaInsamling i Norsborg i december 2014

Med World Aid Active känns mitt liv ännu mer komplett. Att kunna bidra och göra skillnad i ett mer globalt perspektiv är något jag länge önskat. Tack till vår underbara styrelse som gör detta möjligt för mig. Tack för ert otroliga engagemang och denna nya fina vänskap. Jag ser verkligen fram emot 2015 och alla våra insatser. Tillsammans kan vi göra stor skillnad!

2014annamiadecgalaallaStyrelsen World Aid Active pustar ut med Kungen Daniel efter galan som blev en succé. World Aid Active läs mer här. 

Jag hann också med en välgörenhetsgala för BARNCANCERFONDEN i december. Sannah Johansson arrangerade galan i Växjö. Tack Sannah för att jag fick vara med och bidra!

2014annamiadecgalaÅret avslutades igen på SKHLM:) Här fanns jag med Lucia och paketinslagning till dagen före julafton. På julafton åkte jag till Linköping några dagar men är nu åter hemma där jag precis firat in det nya året med mina finaste vänner.

annamiadecgottnyttårTack för att ni finns i mitt liv!

2015 kommer att bli magiskt! Det finns så mycket att se fram emot och imorgon startar vi Stage Academy Songwriting Camp #1! På tisdag har vi öppet hus på Rytmus Nacka och ni är så varmt välkomna om ni vill höra mer om Stage Academy och allt som är på gång. Dessutom kommer ni att få se grymma uppträdanden av deltagarna med deras rykande färska egenskrivna låtar!

Jag hoppas vi ses någonstans i Sverige under 2015. Tack för att ni läser, peppar och stöttar. Jag är tacksam!

GOTT NYTT ÅR OCH MYCKET KÄRLEK TILL ER ALLA!

Nov 09

World Aid Active

Annamia är stolt styrelsemedlem av WAA- World Aid Active- en ideell förening som brinner för att bekämpa orättvisor runt om i världen.

Vi arbetar för att motverka den fattigdom som dagligen tär på människors liv. Genom vårt kontaktnät och ideella arbete har vi möjlighet att hjälpa utsatta samt bidra med förnödenheter på plats. I World Aid Active söker vi säkerställa att individer får konkret hjälp med:

– Tak över huvudet
– Mat – och vattenförsörjning
– Hälsovård och mediciner
– Näringskunskap och hygienartiklar
– Utbildning

Initiativtagare till WAA är Michel Issa, entreprenör och social företagare som bland annat har blivit tilldelad ”Konungens Stiftelse Ungt Ledarskaps Stipendium kompassrosen inom kategorin Näringsliv”, och utsedd till årets sociala företagare 2014.

Vi vill bidra med stöd till människor som går igenom traumatiska händelser. Detta gör vi genom att befinna oss på plats i utsatta områden och hålla kontakt för att hjälpa våra medmänniskor igenom hela processen. Detta är vi väldigt stolta över. Utifrån riktade insatser är vår ambition att inte någon människa ska känna sig utlämnad.

– I Indien driver vi ett barnhem där ett hundratal barn ges basala nödvändigheter och framtidstro för att skapa ett värdigt liv.

– I Indien bygger vi även sjukhem i Kottayam, Kerala som kommer invigas nästa år.

– Vi har även ett fadderprogram där individer kan ”adoptera” en hel familj som är i behov. I dagsläget har vi över 50 familjer i Syrien och Libanon som ingår i detta program.

– Vi organiserar årliga event med flertalet artister för insamling av ekonomiska medel. Med hjälp av ekonomiskt stöd från privatpersoner och företag samt ett stort antal hängivna ’eldsjälar’ kan vi fortsätta förändra världen till en bättre plats!

#WEAREONE

Besök vår facebooksida och dela budskapet TACK! https://www.facebook.com/worldaidactive

Jul 04

Sverigesimmet 6/7! Kom och hjälp oss samla in pengar till WATERAID.

Jonas Colting kontaktade mig i veckan angående sitt projekt ”Sverigesimmet” vars mål är att samla in 600 000 kronor till Wateraid och deras arbete. Summan motsvarar 1 krona per meter som Jonas simmar! 200 kronor ger en människa varaktig tillgång till rent vatten och sanitet. 600000 kronor ger 3000 människor den möjligheten. WaterAids vision är en värld där alla har tillgång till vatten och sanitet och de gör ett fantastiskt jobb. De arbetar på plats i 26 olika länder med att säkerställa tillgång till rent vatten, sanitet och hygien.
WaterAid förändrar varje år miljontals liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen.

WATERAID_COL_LOGO-24_vitbakgrund-720x167

Jonas Colting har varit professionell triathlet sedan 1996 och har vunnit två VM- och två EM-medaljer samt två gånger vunnit ”världens hårdaste triathlon”; Ultraman World Championships. Jonas är en ofta anlitad föreläsare samt skribent, rådgivare och coach med träning och hälsa som sitt favoritområde. Nu ska Jonas simma mellan Stockholm och Göteborg. Sträckan på 600 kilometer mellan dessa städer är en sträcka ingen tidigare simmat. På söndag hoppar han i vattnet vid Stadshuset i Stockholm och den 15 augusti räknar han med att vara framme vid Operan i Göteborg.

Colting_undervatten-LQ-720x483

Jonas önskan är att så många som möjligt ska komma till Stadshuset på söndag och simma med honom den första biten ( till Rålis) och samtidigt bidra med 200 kr ( 200 m). På grund av det massmediala intresset som skapats av denna utmaning blir det med stor sannolikhet mer folk än förväntat vid starten varpå jag kontaktades. Jag är tacksam att få kunna bidra till detta projekt och jag hoppas på att få många med mig- antingen genom att komma till Stadshuset på söndag eller genom att bidra på länken nedan. Man får också gärna dela Sverigesimmets sidor:

https://www.facebook.com/sverigesimmet

http://instagram.com/jonascolting

Vill du hjälpa till klicka här!

Om du tar en bild på Jonas under hans simning eller om du vill hjälpa till att sprida Sverigesimmet, använd då taggarna #sverigesimmet och #förattrentvattenräddarliv. Då är du med och bidrar till att fler skall få tillgång till rent vatten!

VÄLKOMNA TILL STADSHUSET PÅ SÖNDAG! KOM I TID- kl 12.00 hoppas det i vattnet!

10290020_1428527554074230_9016530661476315320_n

 

Jun 28

Stage Academy växer!

Mitt i sommaren och det är i allra högsta grad dags för en händelseuppdatering. Under det senaste året har den mesta tiden gått åt till att bygga upp Stage Academy och det är fantastiskt roligt att se och höra all positiv feedback. Jag har även hunnit med en hel del konsultuppdrag inom ledarskap och personlig utveckling, både för Manuel Knight Academy samt mitt och Andreas Jonssons projekt Powerday. Jag har hållit föreläsningar, varit speaker på en hel del jobb och jobbat för andra eventbolag i olika produktioner. Men som sagt har förstås den mesta tiden lagts på utvecklingen av Stage Academy.

Stage Academy på Golfängarna Sundbyberg 6 juni.

Stage Academy på Golfängarna Sundbyberg 6 juni.

Till hösten arrangerar vi Stage Academy Camp #4! Vi har genomfört tre camper i grundversion. Flera Open Day camps, vilket innebär endags utbildningar. Vi har också gjort workshops och en Stage Academy Camp Special Edition med inriktning på att uppträda med liveband.

Stage Academy Camp #3 våren 2014

Stage Academy Camp #3 våren 2014

Stage Academy Camp Special Edition #1 Nässjö Hotell Högland med Nanne Grönvall som gäst coach.

Stage Academy Camp Special Edition #1 Nässjö Hotell Högland med Nanne Grönvall som gäst coach.

Vi kommer även att släppa platserna till vår låtskrivar camp alldeles snart- otroligt spännande!

Artisttävlingen Artist 2014 är igång och vi letar just nu efter fler gästartister till våra Stage Academy Showcase program. Efterfrågan börjar bli större på de gästartist upplägg vi presenterat vilket är fantastiskt, att vi kan leva vår vision att skapa fler scener för unga talanger!

Vi har skapat flera koncept och scener i och med Stage Academy Showcase och vi är såklart extra stolta över dessa unga killar som gjort stor succé på scenerna sedan de sattes ihop på Stage Academy Camp #2 för några månader sedan. Skyscraper medverkade den 6 juni i Lilla Melodifestivalen med sin låt ”Här är vi nu”. Låten placerade sig på en 2a plats på Itunes listan dagen efter den släpptes!

Dec 30

Här är mitt 2013! Gott Nytt År!

Nu är det lite av en tradition att presentera min nyårskrönika i bilder. 2013 har varit ett stort år för mig och det första året för Stage Academy som vuxit otroligt fort medan jag rusat på och nästan inte hunnit reflektera över hur mycket jag fått förmånen att göra, hur många fantastiska människor jag har omkring mig och allt jag har fått vara med om detta år. När jag sitter här och sammanställer 2013 kan jag inte hjälpa att jag måste nypa mig lite i armen. Jag är så stolt och glad över hur långt vi kommit tillsammans och jag är så exalterad över framtiden. Jag vill tacka er alla som finns omkring mig och er som jag stött på under året på ett eller annat sätt. Utan er skulle det banne mig inte vara så enkelt att få leva sin dröm och göra det man verkligen älskar. Att få förmånen att inspirera och motivera andra till utveckling och förändring och att få stå på scener, stora som i hela Sverige.

Annamia Fast Manuel Knight Academy

Mitt år inleddes med Manuel Knight Academy där jag har lärt mig otroligt mycket. Främst om ledarskap och hur man skapar högpresterande team och individer. Under det här året har jag fått medverka i utbildningar och seminarier av världsklass, vilket har breddat min kompetens inom ett av mina största intressen, kommunikation. Jag är fortfarande konsult inom Manuel Knight Academy och deltar i utbildningar med företag vilket kommer att löpa vidare under 2014.

schlagerfest Allum

Jag har fått stå på så många scener vilket jag är otroligt tacksam för! Stage Academys allra första officiella event 2014 blev vår Schlagerfest på Allum där vi presenterade en mängd talanger i alla åldrar genom vårt koncept Open Casting. Gästartist var David Lindgren som var den första finalisten i Melodifestivalen 2013 att ta sin plats i finalen i Globen.

539862_473126289421632_1555901234_n

Under våren arrangerade vi också en Casting Tour i Stockholm där vi träffade på många både nya och välbekanta ansikten.

Frampå vårkanten blev Stage Academy Camp #1 verklighet! Vi hade en fantastisk premiär!

625631_315569548570498_658612426_n

Våren bjöd på en hel del events, bland annat lite bilhallsjobb i Gävle och en stor modeshow i Lidköping på denna fina catwalk byggd av Krall Event.

mode mode2

Stage Academy arrangerade Nässjö talangen där Lovisa Hector blev den första vinnaren av vad som kom att bli Artist 2013- Stage Academy´s riksomfattande artisttävling där finalen skedde i samband med DN Stockholm Halvmarathon på Kungsträdgården i September.

396966_502538063147121_1108134794_n

945598_10151407369992102_1175241649_n

Våren gick också i Hockeyns tecken! Snacka om att jag fick lära mig om Hockey, och tänk vilket VM det blev. Riktigt roligt att få vara med om detta kalas mellan den 3-19 Maj. Lite extra tack till Regi Event för uppdraget och Erik Myrlund som fixade till det så bra att jag fick världens bästa Johannes som kollega under dessa dagar.

942545_10151421404632102_939710323_n 942199_10151409842642102_1758500544_n 524693_10151411368042102_455969868_n 182702_10151421645112102_1012895181_n 431914_10151431343907102_2092088250_n vm4

Jag varvade Hockey VM med MKA jobb runt om i Stockholm. En intensiv men härlig vår!

943097_335899016537551_1623799323_n

För första gången fick jag vara med om Skärholmsloppet. Det är så roligt att jag får hänga mer på SKHLM och detta är verkligen ett centrum som jag tycker om. Min barndomsvän Nadja bodde här när vi umgicks som yngre och när jag tog mina första stapplande steg in i denna bransch. Länge sedan men jag har varit på många events i SKHLM och jag är faktiskt t.o.m konfirmerad i Skärholmens kyrka, det ni:)!

Att nu favoriterna My och Maja Gross finns där i centrumledningen är förstås det bästa. Vi har jobbat ihop i flera år, främst på Hötorgscity där jag huserat många somrar i rad i flera år.

960141_490038571064389_530672829_n 971229_489992137735699_1885935875_n

931331_10151431339602102_955106717_n

I början av sommaren gör jag sedan flera år tillbaka Stockholm Marathon. För femte gången fick jag ta emot Isabellah Andersson som segrare, med denna insats blev fantastiska Isabellah historisk som den främste SM vinnaren på damsidan någonsin.

13-Isabellah-vinnare

Det blev två nationaldagsfirande och för min del blev det golfängarna i Sundbyberg. Här presenterade jag melodifestival vinnaren Robin Stjernberg. Tillsammans med två personliga favoriter, Oscar Zia och Andreas Weise. Mycket trevlig dag! Stage Academy med Mikael och Malin fanns på plats i Danderyd med deltävling av Artist 2013.

nationaldagen nationaldagen2

Det blev ytterliggare några besök i härliga Nässjö, bland annat på Coverfestivalen i juni. Vi var med Artist 2013 i Filipstad, Jönköping och Hedemora under juli och augusti. Jag var på en härlig sommarscen i Södertälje och det blev snabbt augusti med en väldans massa fina uppdrag.

På Lilla DN galan som detta år arrangerades i Kungsträdgården fick vi en scen för unga talanger från Stage Academy och gästartist var Oscar Zia. Det blev så otroligt lyckat och både Tilda Anvemyr, Felicia Vårnäs och Albin Palmgren fick en riktigt härlig publik att framträda inför. Dessutom ett gäng med världsstjärnor inom friidrott.

1185669_555737707827156_735116444_n 1174896_554895421244718_725635754_n 577271_554895434578050_1324773953_n 1175458_554895347911392_880471192_n 1098464_555737511160509_1084428519_n

I september var det så dags för tjejmilen och lilla tjejmilen, bland det roligaste jag får göra på hela året. En perfekt uppladdning inför kommande lopp……..

9944_10151612178947102_977722626_n 1175654_10151612534707102_32515580_n

DN Stockholm Halvmarathon och riksfinal av ARTIST 2013!

1238719_567298463337747_1321059879_n 531914_10151625637307102_189630147_n 2013 Stage-Academy-Artist-2013

Innan september var slut gjorde jag jubileum på Erikslund Shoppingcenter i Västerås, Erikslund talangen och Topploppet.

Men i slutet av September var jag tillbaka på SKHLM och gjorde deras stora modeevent. Här fick jag återigen jobba med superproffset Christopher Bergström som koreograferad hela showen medan jag och Malin koordinerade det mesta med butikerna, kläderna och upplägget. Ett fantastiskt samarbete med SKHLM igen.

mariaclaudia skhlmrull

Bild från SKHLM

Bild från SKHLM

I oktober var det lite ruskigare väder och första helgen gjorde jag Tjurruset. Men det är precis detta väder man önskar på Tjurruset och gissa om att banan blev så där perfekt lerig!

578740_10151662765187102_1591231655_n

I Oktober startade jag och Andreas Jonsson med vårt samarbete kring Powerday. Vår första Powerday frukost blev en succé!

pw3

pwday

Något jag länge velat göra är en utbildning för föräldrar till unga artister. Under Stage Academy Camp #2 blev detta verklighet i och med föräldrapanelen som vi hade den avslutande dagen på detta camp. I panelen som hölls av moderator Sonja Björk Ebert fick vi träffa Peo Thyrén, Roland Ebert ,artistmamman Agnetha Larsson ( Zara Larssons mamma) och studievägledaren Jenny från Rytmus. Stage Academy Camp #2 bjöd på många nyheter vilka alla fick otroligt höga poäng i våra utvärderingar. Snacka om att jag var lycklig när George Shaid kom till oss som gästartist och föreläsare! Jag har jobbat med George sedan han var liten och han har en stor plats i mitt hjärta.

960173_586261134774813_1350961488_n 999286_586261101441483_734083980_n 1000607_586261044774822_386949858_n 575828_491314580936136_311438396_n 1395897_585652228169037_960124598_n

Efter campen hade vi bland annat ett samarbete med Danderyds kommun där vi levererade Dandelion Talents, ytterliggare en talangtävling under hösten. Den stora finalen gick av stapeln den 10 november. Här medverkade jag inte själv så mycket utan Malin och Micke skötte detta med bravur.

Jag var bland annat på Birsta City och gjorde ännu en modeshow, denna gång med Let´s Dance gänget. Birsta är också ett riktigt trevligt centrum!

577487_10151357595477102_938133935_n 481937_10151356850747102_2060651396_n

För tredje året i rad gjorde jag också Musikschlaget. Jag är SÅ tacksam att jag får göra detta. Musikschlaget arrangeras av Maitraiders och Bilda och är en melodifestival för musiker med funktionsnedsättning.

1424302_10151745149602102_795093353_n

Jag har fått besöka så många vackra platser detta år, bland annat denna fina kursgård där vi höll en av våra utbildningar med Manuel Knight Academy.

941112_10151428117527102_1306271464_n

734053_561794307205861_1105890002_n

I november fick vi ytterliggare en scen för unga talanger och vi fick äran att medverka i nyinvigningen av Nya Kungshallen under november månad. Samarbetet blev uppskattat och vi fick också leverera artister till alla söndagar i advent på vår lilla scen i Kungshallen.

536987_596808147053445_1101642153_n

I december har jag mestadels varit på SKHLM ( igen:)! Vilken lycka! Jag gjorde ett inhopp med härliga Elisa på Valbo. Elisa som ska medverka i melodifestivalen 2014, så roligt!

Fick hänga med de här härliga människorna flera dagar i december!

1525018_10151809671502102_979991009_n 2013

2013 har jag inte varit så bra på att uppdatera min blogg och min fb sida. Jag ska skärpa mig:) Det handlar om att Stage Academy fått fullt fokus och för er som missat så har vi en fb sida där ni får uppdateringar på vad som händer hela tiden! Imorgon nyårsafton blir det en nyårskrönika i bilder även på Stageacademy.se. Den får ni inte missa!

Gott nytt år till er alla! Ta hand om varandra och sprid massa kärlek omkring er! Tack för att jag får så otroligt mycket kärlek från er!

Okt 20

Stage Academy Camp #2 – sammanfattningen

Idag nyper jag mig i armen igen. Jag är så otroligt lycklig att på riktigt kunna säga att jag lever min dröm. Tänk att jag får inspirera människor att följa sina drömmar och tänk att få se resultatet med egna ögon, tillsammans med det absolut bästa teamet man någonsin kan önska sig. De människor som finns runt mig med Stage Academy är alla där av samma anledning, med samma brinnande intresse att se människor utvecklas. Vi gör skillnad, och får människor att träda fram. Våra deltagare på Stage Academy Camp#2 har idag levererat framträdanden i världsklass. Jag tror inte att någon på plats på slutuppträdandena idag inte blev berörda av deltagarnas leverans.

Våra fantastiska sång och stageing coacher Amanda och Robert ska verkligen hyllas. Det ska också Roland, Micke och Malin. Tillsammans med deltagarna vill jag säga att vi verkligen gjort ett otroligt lyckat camp.

George Shaid besökte oss igår och ett bättre artistbesök hade jag aldrig kunnat önska. George är en av de finaste människorna jag känner och de frågor han besvarade förstärkte allt vi pratat om under lektionerna och mer därtill. George delade med sig av sina erfarenheter från IDOL 2013 vilket var mycket givande för oss alla. Men George talade också om sina mot och medgångar, tankar kring artisteri och kärleken till musiken.

Peo Thyren talade om hur det varit att leva i musikbranschen i många år. Från tonårshysteri med sitt artisteri till storhetsvansinne, musikglädje och de många vägar man kan välja för att kunna utvecklas inom det man brinner för.

Idag var det premiär för den första föräldrapanelen. Stort tack till Jenny som är studievägledare ( Rytmus) , Peo Thyren, Roland och vår underbara moderator Sonja Björk Ebert. Extra stort tack till Agnetha Larsson – artistmamman som verkligen vet vad hon talar om! Som mamma till Zara Larsson fanns det många frågor som besvarades med en ödmjuk ärlighet. Tack!

Tack till alla föräldrar för att ni kom och uppfyllde en av mina drömmar med föräldrapanelen! Tacksam!

Framförallt tack till alla deltagare på Stage Academy Camp #2! Utan er skulle jag inte få leva min dröm.

Mer om campen och föräldrapanelen kommer i början av veckan. Nu har vi städat på Danderydsgården och vi är tillbaka för att slutföra städning på Drakudden.

Det blir en lång natt- men det har vi fyllt på för nu, det kan jag lova. Tack för all energi vi får av er alla!

SAC22 SAC19 SAC18 SAC17 SAC15 SAC12 SAC11 SAC5 SAC4

Okt 19

Stage Academy Camp #2 – dag 3

Just nu uppsjungning inför en intensiv dag- först lektioner, sedan gästföreläsningar och avslutningsvis ska vi få se hur allas visionboards blir!

2013-10-19 08.16.39

george1

Hälsa & träning

george

George Shaid på besök på Stage Academy Camp. Den bästa förebilden man kan önska sig på en artistutbildning.

bild-158

Kvällsföreläsning

bild-159

Föreläsning med Peo Thyrén

Okt 18

Stage Academy Camp #2- Dag 2 lektionerna starter!

Det är redan full rulle på Drakudden och uppsjungning och frukost är avklarat. Nu har de första lektionerna startat. Fler bilder kommer under dagen!

bild-157

Frukost på Stage Academy Camp

Idag kom den första snön!

Idag kom den första snön!

2013-10-18 08.59.44 2013-10-18 09.00.37

Eftermiddagens teamwork. 2013-10-18 15.57.22 2013-10-18 16.01.10 2013-10-18 16.08.20 2013-10-18 16.07.12Och nu sitter deltagarna och lyssnar till våra första gästföreläsare- 4SOUND.

Ikväll väntas tacos som sig bör en fredagskväll. Istället för Idol blir det deltagarnas egna gruppframträdanden. Det ser vi fram emot!

2013-10-18 19.50.52 2013-10-18 19.39.37 2013-10-18 19.29.31 2013-10-18 19.29.22 2013-10-18 19.34.54 2013-10-18 19.43.09 2013-10-18 19.47.28 2013-10-18 19.29.19 2013-10-18 19.26.32 kopia 2013-10-18 18.00.35 2013-10-18 17.59.37

2013-10-18 18.00.35 1 2 3 4 5 13 10 9 8 7 2013-10-18 17.59.37 2013-10-18 19.26.32 kopia 2013-10-18 19.29.19 2013-10-18 19.47.28 2013-10-18 19.43.09

Okt 17

Stage Academy Camp#2- dag 1

Idag anländer deltagarna till Drakudden och Stage Academy Camp#2! Här kommer jag att uppdatera med bilder från dag 1!

Vi är redo att ta emot er!

Vi är redo att ta emot er!

Deltagarna har anlänt!

Deltagarna har anlänt!

 

20131017-142402.jpg

 

Daniela Söderlund bild-133 Andrea Hansson Carolina Carlsson Nina Stenbrink Emile Nejad Janni Steffner Alice Wilhelm Mitilinos Emil Henrohn Amanda Asklund Alice Lööf bild-138 bild-142

 

Just nu sjunger alla deltagare igenom sina låtar och väljer tillsammans med coacherna vilka de ska jobba med under våra dagar på utbildningen.

Okt 16

Stage Academy Camp#2- förberedelser!

Nu är det så äntligen dags för Stage Academy Camp#2. Just nu är det fullt drag på Drakudden med alla förberedelser inför morgondagen då deltagarna anländer.

Rummen förbereds med scheman, kylar och frysar fylls med mat, pärmar iordningställs, diplom förbereds, och alla ljudanläggningar kopplas ihop. Dessutom byggs en studio, där alla deltagare ska få hjälp att komma vidare med sina egna låtar.

Vi är tokladdade och ser så fram emot detta. Denna camp kommer att bli speciell. Vi har en mängd nyheter som ni kan läsa om här. 

Vi ser lite extra mycket fram emot föräldrapanelen som har premiär på söndag! Läs om detta här!

Här på bloggen kommer jag att uppdatera med bilder från dagarna!

Ni kan också se bilder på vår facebooksida! facebook.com/StageAcademySweden

Hoppas ni hänger med!

Läraren kan öppna dörrar, men du måste gå in själv

Tidigare inlägg «