«

»

Okt 07

Bli mer ”poppis”! 5 enkla tips.

Enkla tips på hur du blir lite mer av ditt bästa jag:

1.  Var intresserad av andra! Prata mer ”med” den andra personen än om dig själv. De flesta älskar att få prata mycket om sig själva. Lyssna mycket och notera vad andra tycker om och vad de tycker är viktigt. Fråga dem mycket om just detta. Det kommer att göra dem glada och känna sig uppskattade.

2. Hjälp andra. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Vad kan du hjälpa dina vänner med? Hjälp andra utan att förvänta dig att få en massa tillbaka. Gör det för att det är roligt att hjälpa och se andra utvecklas.

3. Prata inte skit! Kom ihåg att smarta människor pratar med varandra- inte om varandra. Lägg inte energi på att lyssna på skitsnack och var inte den som startar det. Försök att lyfta fram allt som är positivt, det vi fokuserar på påverkar oss!

4. Beröm ofta! Berätta att du är imponerad av de saker som människor gör bra. Ge positiv kritik ofta. Säg vad du tycker och lyft andra med fina kommentarer. Beröm också andra även om de inte är där! Det smittar av sig.

5. Var positiv och energisk. Ge andra energi. Var inte den som gnäller, det är roligare att vara runt människor som är glada.

Använd gärna bilderna som en liten påminnelse och dela gärna. Fler bilder finns på min facebook sida: http://www.facebook.com/Annamiase

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du kan använda följande HTML etiketter och attribut: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>